"Hayata Tutunmak İçin Güzel Bir Sebep Vardır'' - Son Dakika
Güncel

"Hayata Tutunmak İçin Güzel Bir Sebep Vardır''

"Hayata Tutunmak İçin Güzel Bir Sebep Vardır\'\'

Kişisel gelişim uzmanı Sevil Pamirol "başarının sırrı moral ve motivasyon'' dedi.

08.10.2011 13:20

Onkoloji Dayanışma Derneği'nin Nilüfer Altınşehir Mahallesi'nde yaptıracağı Hasta Konuk Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli bu ay içinde atılacak.

Derneğin Zafer Mahallesi'ndeki Atlı Spor Kulübü'nde yapılan yeni dönem ilk toplantısı ve katkı amaçlı düzenlenen mantı gününde konuşan Onkoday Başkanı Füsun Önen, Bursa'da önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan merkezin yapımına bütün yardımseverleri katkıda bulunmaya çağırdı.

Yardım kervanına katılan Mudanya Belediyesi CHP eski Meclis Üyesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sevil Pamirol kendisinin de bir Onkoday gönüllüsü olduğunu, ailesinde kanser tedavisi görmüş insanların bulunduğunu belirterek, kanserden korkmak yerine erken teşhis, pozitif düşünce ve yüksek moralin tedavi aşamasında çok etken olduğunu söyledi. Pamirol, "Hayata tutunmak için güzel sebeplerimiz var" sloganıyla hareket ettiğini ifade etti.

Bütün Bursalılar'a projeye destek vermeleri için çağrıda bulunan Sevil Pamirol, Hasta Konuk Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin çevre illerden Bursa'ya gelen kanser hasatalarının önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Kanserle mücadelede en önemli faktörün moral motivasyon olduğunun altını çizen Kişisel Gelişim Uzmanı Sevil Pamirol, şunları kaydetti:

"Tedavi sürecinde başarının sırrı moral ve motivasyon, doğru doktor, doğru tedavi, titiz hasta takibi, iyi iletişim ve güvendir. Yüksek moral ve motivasyonun tibbi tedaviye doğrudan etkisi yoktur fakat hastanın yaşama tutunması açısından oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Kanserden korkmayın siz onu korkutun."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hayata Tutunmak İçin Güzel Bir Sebep Vardır'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement