Hayat Kimya'ya 5 Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

Hayat Kimya'ya 5 Ödül Birden

Hayat Kimya\'ya 5 Ödül Birden

Türkiye'nin lider kuruluşlarından Hayat Kimya, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışmasında 5 ödül birden aldı.

12.09.2014 10:08  Güncelleme: 10:12

Sektöre yön veren yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeken Hayat Kimya, Bingo Cam, Papia Kağıt Havlu, Hayat Şampuan, Joly Yetişkin Bezi ve MolpedSoftCare ürünleriyle Ambalaj Ay Yıldızları 2014 Yarışması'nda ödüle layık görüldü.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Hızlı tüketim sektörünün büyük bir ilgiyle takip ettiği Ambalaj Ay Yıldızları 2014 Yarışması'nın ödülleri Conrad İstanbul Otel'de düzenlenen törenle dağıtıldı.

Yarışmada 9 farklı kategoride başvuru yapan 192 ambalaj değerlendirilirken, Papia Kağıt Havlu ürünleri ile Grafik Tasarımda bronz ödül, Bingo Cam ile Gıda Dışı Ürün Ambalajları ve Ev-Otomotiv-Ofis Araç&Gereçleri ile İhtiyaç Malzemeleri kategorisinde gümüş ödül, Hayat Şampuan, Joly Yetişkin Bezi ve MolpedSoftCare ile yetkinlik ödülüne layık görüldü.

Ödülle birlikte Hayat Kimya'nın 5 markası, WPO'nun düzenlediği World Star Yarışması da dahil uluslararası yarışmalara katılma hakkı kazandı.

Türk firmaların yurtiçinde ve yurtdışında ürettikleri ve piyasaya sürdükleri ürünler ile katıldıkları Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması, WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından da akredite edilerek yetkinliği tanınıyor.

Hayat Kimya markaları olan Bingo; Bingo Soft Konsantre Lovely ve Bingo Bulaşık Makinesi Tableti ürünleriyle, Test; Test Matik Gül Bahçesi ürünüyle, Molped; Günlük Ped Ürün Ailesiyle, Familia ise Tuvalet Kağıdı ürünüyle geçen yılki yarışmada da yine 5 ödül birden almıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayat Kimya'ya 5 Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement