Hayalet Sürücü 2'nin Çekimleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Hayalet Sürücü 2'nin Çekimleri Sürüyor

Hayalet Sürücü 2\'nin Çekimleri Sürüyor

Oscar Ödüllü Ünlü Aktör Nicholas Cage'in Başrolünü Oynadığı 'hayalet Sürücü 2' Filminin Kapadokya'da Çekilen Final Sahnelerine Verilen İki Gün Aranın Ardından Avanos'ta Yeniden Başlandı.

17.01.2011 16:56

Oscar ödüllü ünlü aktör Nicholas Cage'in başrolünü oynadığı 'Hayalet Sürücü 2' filminin Kapadokya'da çekilen final sahnelerine verilen iki gün aranın ardından Avanos'ta yeniden başlandı. Gazetecilerin görüntü almasına izin verilmezken, Cage sadece film çekimi için çok sıkı güvenlik önlemleri altında otelden çıkıyor.

Nevşehir-Avanos Karayolunun 6'ncı kilometresindeki bölgede devam eden hareketli sahnelerin çekimleri sırasında, polis ekipleri yolu karşılıklı olarak ulaşıma kapattı. Sahnelerin tamamlanmasıyla birlikte belirli zaman aralıklarıyla trafik tek şeritten verildi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanısıra özel güvenlik ekiplerinin de gazetecilerin görüntü almasını engellerken, çekimlerde Nicolas Cage'nin yer almadığı, hareketli sahneler için dublör kullanıldığı öğrenildi.

Bu arada çekimlerin yapıldığı alanda yolun uzun süre olarak kapatılması, özellikle tur otobüslerindeki profesyonel turist rehberlerinin tepkisini çekti. Rehberler, çekimler için alternatif yol düzenlemesine gidilmesi gerektiğini belirterek, bunun sağlanamamasının sorun oluşturduğunu söyledi.

Öte yandan Nevşehir'in Uçhisar Beldesi'nde bulunan butik otelde konakladığı belirtilen Hayalet Sürücü 2'nin başrol oyuncusu Nicholes Cage, sadece film çekimi için çok sıkı güvenlik önlemleri altında otelden çıkıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayalet Sürücü 2'nin Çekimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement