Havai fişek patlamasında şehit olan astsubay için mevlit - Son Dakika
Güncel

Havai fişek patlamasında şehit olan astsubay için mevlit

Havai fişek patlamasında şehit olan astsubay için mevlit

SAKARYA'nın Hendek ilçesindeki fabrika faciasında patlamayan havai fişekler ile diğer patlayıcıların imha edilmek üzere yüklendiği kamyonda meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz (40) için Tekirdağ'da mevlit okutuldu.

09.08.2020 15:47  Güncelleme: 17:09

SAKARYA'nın Hendek ilçesindeki fabrika faciasında patlamayan havai fişekler ile diğer patlayıcıların imha edilmek üzere yüklendiği kamyonda meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz (40) için Tekirdağ'da mevlit okutuldu.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, havai fişek fabrikasından imha edilmek üzere getirildiği taş ocağında patlayıcıların kamyondan indirilmesi sırasında 9 Temmuz'da meydana gelen patlamada şehit olan 3 askerden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Tuna Akgöz için Tekirdağ'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca mevlit okutuldu. Mevlit programına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile şehidin ailesi ve çok sayıda kişi katıldı. Merkez Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Rüstempaşa Camii'nde öğle namazı sonrasındaki mevlidin ardından katılanlara ikramda bulunuldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havai fişek patlamasında şehit olan astsubay için mevlit - Son Dakika


Advertisement