Hava Anne'den Fadik Sevin Atasoy'a Tam Not!!! - Son Dakika
Güncel

Hava Anne'den Fadik Sevin Atasoy'a Tam Not!!!

Hava Anne\'den Fadik Sevin Atasoy\'a Tam Not!!!

Dostan Cafe Ve Mantı Evi Mutfağında Beraber Mantı Açtığı Hava Anne'den, Fadik Sevin Atasoy Tam Not Aldı.

29.01.2011 12:49  Güncelleme: 12:55

Tarihi yarımadanın emaneti Süleymaniye Camisi'nin yanında, geleneksel lezzetlerle arkadaş sohbetlerini buluşturmayı hedefleyen Dostan Cafe ve Mantı Evi, ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy'un' katılımıyla açıldı. Fadik Sevin Atasoy özlediği mantıdan hem yedi hem de Hava anneyle beraber mantı açtı. Hava Anne'den tam not alan güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy "Ayağımın tozuyla Amerika'dan mantı yemeye geldim… mutfağımızı da çok özlemişim Hava Annenin muhteşem mantısını yedikten sonra hasretim dindi. Kayseri mantısına bayılırım"dedi.

Belediye Başkanları Dostan'da buluştu.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Üsküdar Belediyesi Başkanı Mustafa Kara ve Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Kazım Tekin'in katılımıyla Dostan Cafe Mantı Evi açıldı.

Dostan Cafe ve Mantı Evi'nin açılışında ev sahipliği yapan Hava Anne'nin kendi elleriyle hazırladığı muhteşem Kayseri mantısının yanı sıra Kayseri dürümü, ev baklavası, su böreği ve özel çöreğinin tadı açılışın en büyük lezzetlerinden oldu.

Hava Çal'ın 40 yıllık mutfak tecrübesini yansıttığı ve Dostan'a özel yöresel tatları sunduğu, kızı Hürrem Temelli'nin işletmeciliğini yaptığı Dostan Cafe ve Mantı Evi'nin açılışında Hava Çal, "Uzun yıllar yurtdışında yaşadık. Gurbette çocuklarımı hep yöresel yemeklerimizle büyüttüm. Şimdi mutfağımı dostlarla paylaşıyorum. Kızımın yanı sıra oğlum Kamber Çal en büyük destekçim. Herkesi bekliyoruz, ben mutfaktayım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hava Anne'den Fadik Sevin Atasoy'a Tam Not!!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement