Hatay'da Depremler Sonrası Yapılanlar Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Depremler Sonrası Yapılanlar Anlatıldı

Hatay\'da Depremler Sonrası Yapılanlar Anlatıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun ilçesinde bir araya geldiği gazetecilere Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılanları anlattı. Savaş, Hatay'da yaşanan depremlerde en fazla hasarın ve can kaybının olduğunu belirtti. Hatay'ın toparlanması için birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı. HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat ise İskenderun'da deniz seviyesindeki yükselme sorununun çözülmesi gerektiğini ve altyapı çalışmalarının bu sorun çözülmeden faydalı olmayacağını ifade etti.

15.07.2023 15:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun ilçesinde bir araya geldiği gazetecilere Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılanları anlattı.

Savaş, bir kafede düzenlenen toplantıda, 6 Şubat'taki depremlerde 11 il içerisinde en fazla hasarın ve can kaybının Hatay'da yaşandığını söyledi.

Savaş, Hatay'ın toparlanması için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirtti.

HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat da İskenderun'da deniz seviyesindeki yükselme sorunun çözülmesi gerektiğini, bu yapılmadan ilçedeki altyapı çalışmalarının faydalı olmayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da Depremler Sonrası Yapılanlar Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement