Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın Hatay’dan 2 Bağımsız Milletvekili Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın Hatay’dan 2 Bağımsız Milletvekili Çıkacak

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın Hatay’dan 2 Bağımsız Milletvekili Çıkacak

Bağımsız Aday Taşkın, "12 Hazişran Seçimleri Sonrası Türkiye'de Seçim Sistemi Sorgulanacak"

27.05.2011 16:32  Güncelleme: 16:34

Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Araştırmacı Gazetici Nihat Taşkın, Hatay'dan bu dönem en az 2 Bağımsız Milletvekilinin seçilme çizgisine yakın olduğunu açıkladı.

Taşkın, yaptığı açıklamada "kendisinin ve Cumhuriyet Güç Birliği adayı Diş Hekimi Melih Sürmeli'nin seçilme çizgisinde olduğunu ve 12 haziranda Türkiye'de Seçim Sisteminin Sorgulanacağını belirten Taşkın, kendisinin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını ve ılıman düşünan aklı selim vatandaşların Bağımsız Adayı Olduğunu ve Hatay ve İlçelerimiz için mutavazi projeler üreten, Hatay'da ve Türkiye'de Tek bağımsız Aday Olduğunu, Allâh nasip eder seçildiğim takdirde projelerimin faaliyete geçmesiyle Hatay'da yaklaşık 200 bin kişinin geçim kaynağını sağlamış olcağız.

Türkiye'de bugün seçim konjektörünün bağımsız adaylardan yana olduğunu ve bağımsız adayların baraj sorunununda bulunmamaktadır. Toplumsal mesajlar verebilen, bağımsız adayların rahatlıkla seçilebileceğini belirten Taşkın, bugün Türkiyede hiç bir partinin de tek başına iktidara gelmesinin de mümkün olamayacaktır. Seçim sistemininde aldeletsiz olduğunu ve seçilmesi halinde baraj sisteminin %5'e düşürülmesi için çalışacağını tercih sistemli bir seçim çalışmasınıda başlattığımı ve seçim öncesi bu projemide kamuouyuna açıklayacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatay Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Taşkın Hatay’dan 2 Bağımsız Milletvekili Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement