Hatalı Sollama: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hatalı Sollama: 1 Ölü, 3 Yaralı

Hatalı Sollama: 1 Ölü, 3 Yaralı

Bayraklı'da zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

01.05.2013 08:12  Güncelleme: 14:38

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Manas Bulvarı'nda meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu ve hatalı sollama yaptığı öne sürülen 22 yaşındaki Ramazan Arslan yönetimindeki 45 SB 7343 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 42 yaşındaki Abdullah Işık yönetimindeki 35 ARK 45 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Ali Rıza Karakaya(31) yönetimindeki 35 CUN 90 plakalı belediye otobüsü ile araçlardan yola savrulan parçalar nedeniyle lastiği patlayan Yalçın Güloğlu(40) yönetimindeki 45 DN 323 plakalı otomobil de kazaya karıştı.

Hurdaya dönen araçları görenler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralanan sürücü Arslan, arkadaşı uzman çavuş 22 yaşındaki Emre İyimen ve 24 yaşındaki Hasan Paşalı'yı Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, diğer sürücü Abdullah Işık'ı da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Abdullah Işık, kurtarılamadı.

Tedavi altına alınanlardan sürücü Karakaya ve arkadaşı İyimen'in hayati tehlikesinin bulunduğu, Hasan Paşalı'nın da tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

İfadesine başvurulan Hasan Paşalı, Ramazan Arslan'ın önündeki 2 aracı sollamaya çalışırken kazanın olduğunu söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatalı Sollama: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement