Hastalara Sosyal Motivasyon - Son Dakika
Güncel

Hastalara Sosyal Motivasyon

Hastalara Sosyal Motivasyon

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nce her yıl düzenlenen 'Sosyal Motivasyon' programıyla hastalar stres atıyor.

01.09.2012 13:40

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nce düzenlenen 'Sosyal Motivasyon Programı'na katıldı. Etkinlikte hastanede kalan hastalar halaylar çekerek, oyunlar oynayarak stres attı.

İlk olarak Hastane Başhekimi Dr. Osman Salış'la görüşen Milletvekili Demir, daha sonra hastaneyi gezdi. Hastane bahçesinde düzenlenen ve Psikiyatri uzmanları, psikologlar, hemşireler, sosyal çalışmacılar ve öğretmenlerden oluşan bir ekiple yürütülen 'Sosyal Motivasyon' etkinliğini izleyen Demir, organize edenlere teşekkür etti.

Başhekim Osman Salış ise, sağlığın bir bütün olarak fiziki, ruhi ve sosyal açıdan iyi olma hali olarak tanımlandığını belirterek, "Bu nedenle ruh sağlığı iyi olmadan bir insanın sağlıklı olduğu söylenemez. Bu anlayış doğrultusunda psikososyal destek hizmetlerinin verilmesi, takip ve tedavilerinin yapılması, özgüvenlerini geliştirmeye yönelik çeşitli psikoterapi ve resim, el sanatları, tarım gibi uğraş terapilerinin yapılması ve aynı zamanda ailelerinde eğitilmesi gibi fonksiyonlar yürütülmesi önemlidir. Bu amaçla hastalarımızın moral-motivasyonların en üst seviyede tutmak amacıyla her yıl hastane bahçemizde hastalarımızla birlikte yerel sanatçılarımızın desteğiyle eğlence- döner ziyafeti gibi etkinlikler düzenlenmektedir" dedi.

Ziyarette AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hastalara Sosyal Motivasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement