Hasta Yakınlarına Sıcak Çorba İkramı - Son Dakika
Güncel

Hasta Yakınlarına Sıcak Çorba İkramı

Hasta Yakınlarına Sıcak Çorba İkramı

Adana’da, Köprü Yardımlaşma Derneği, Çukurova Dr. Askim Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde personellere ve hasta yakınlarına sıcak çorba ikram etti.

01.01.2018 13:44

Adana'da, Köprü Yardımlaşma Derneği, Çukurova Dr. Askim Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde personellere ve hasta yakınlarına sıcak çorba ikram etti.

Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Adana Valiliğince Güney Adana Kalkınma Programı kapsamındaki "İyilikte Bir-İz" projesi çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılarak sıcak çorba ikramında bulundu. Hasta yakınlarını ziyaret edip, dertlerini dinlediklerini belirten Yıldırım, "Bu hastaneye sadece Adana'dan değil, pek çok ilçesinden hatta Anadolu'nun birçok kentinden hastalarımız şifa bulmaya geliyor. Zaman zaman hasta ve hasta yakınlarımızın yakınlarda sıcak bir çorba içecekleri bir yer olmamasının eksikliğini fark ettik ve 'En sıcak hayırlı sabahlar köprü yardımlaşmadan' diyerek çorba dağıtımına devam ediyoruz. Hasta yakınlarının memnuniyetini gördükçe biz de mutlu oluyoruz" dedi.

Yıldırım, kış ayları boyunca sıcak çorba dağıtımına diğer hastanelerde de devam edeceklerini, yaza doğru da çay-simit dağıtımının başlayacağını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasta Yakınlarına Sıcak Çorba İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement