Haşim Kılıç Sümela Manastırı'nda - Son Dakika
Güncel

Haşim Kılıç Sümela Manastırı'nda

Haşim Kılıç Sümela Manastırı\'nda

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ve mahkeme üyeleri, Sümela Manastırı'nı gezdi.

26.06.2011 19:21  Güncelleme: 10:10

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve mahkeme üyeleri, Doğu Karadeniz gezisinin 4'üncü gününde Trabzon'un Maçka İlçesindeki Sümela Manastırı'nı gezdi. Korumalarına gazetecilerin manastıra alınmaması talimatını veren Haşim Kılıç, gezinin takip edilmesini de istemedi.

Geceyi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'nda geçiren Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve mahkeme üyeleri, bu sabah Trabzon'un Maçka ilçesine geldi. İlçe merkezinde Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak ve Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç tarafından karşılanan Haşim Kılıç ve beraberindekiler, burada midibüse binerek Sümela Manastırı'na hareket etti.

Manastıra giden yaklaşık 600 metrelik patika yolun yarısına kadar grupla birlikte yürüyen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın eşi Gönül Kılıç, yorularak bazı mahkeme üyelerinin eşleriyle birlikte manastıra gitmeden araçların bulunduğu yere döndü. Haşim Kılıç ise mahkeme üyeleri ile birlikte yarım saat manastırı gezdi. Bu sırada korumalarına talimat veren Kılıç, basın mensuplarının manastıra alınmasına izin vermedi. Gazeteciler, patika yolun başlangıcında bekletildi. Manastır ziyareti sırasında Haşim Kılıç'a sağlık ekibinin de eşlik etmesi dikkat çekti. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ve üyeler, manastır ziyaretinin ardından Altındere Vadisi'nde bir restoranda yemek yedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haşim Kılıç Sümela Manastırı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement