Hasan Sağındık Konseri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Hasan Sağındık Konseri Büyük İlgi Gördü

Hasan Sağındık Konseri Büyük İlgi Gördü

Sunuculuğunu Ali Parlak'ın yaptığı proğram Evrensel Hafızlar Derneği Hatay Şube Başkanı Rıza Ateş'in Kuran tilaveti ile başladı.

17.02.2012 16:30

Kısa adı Hatim-Der olan Hatay İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından Hasan Sağındık Konseri Meclis Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşti. Sunuculuğunu Şair-Yazar Ali Parlak'ın yaptığı proğram Evrensel Hafızlar Derneği Hatay Şube Başkanı Rıza Ateş'in Kuran tilaveti ile başladı. Hatim-der'in 1.yılında yaptığı faaliyetleri tanıtan sinevizyon gösterisinin ardından Programın açılış konuşmasını yapan Hatim-Der Başkanı Mehmet Yolcu: " Hatay ilimizdeki tüm İmam-Hatip Liseleri mezunlarını kurum, sıfat, meslek, fikir, düşünce ve siyasi görüş ayrımı yapmadan ortak bir çatı altında birleştirmek üzere yola çıkan Hatim-Der sizlerinde desteğiyle 1 yılını tamamladı.Kuruluşumuzun 1.yılını doldurması münasebetiyle bir dizi etkinlik tertip ettik." Dedi.

İlahiyat Fakültesi Talebi

Hatim-Der Başkanı Mehmet Yolcu insanların kardeşçe yaşadığı bir şehir olarak gurur duyduğumuz ve inanç turizminde dünyada sayılı şehirlerden biri olan Hatay'ımız da bir ilahiyat fakültesinin olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu "İlimizde acilen İlahiyat fakültesi açılması gerektiğini. Bu konuda Rektörümüz Prof.Dr.H.Salih Güder'in gayret edeceğine inanıyoruz." Dedi.

İmam- Hatipli olmak Bir Ayrıcalıktır

İmam Hatip Lisesi mensuplarının artık İmam Hatipli olmaktan utanma kompleksini bırakmaları gerektiğini belirten Yolcu, İmam Hatip liselerinin başka okulu kazanamayanların toplandığı okullar olmaktan kurtarılmalı zeki ve bu alana en yatkın gençlerin yetiştiği kurumlar olması gerektiğini söyledi.

Hatim-Der Başkanı Mehmet Yolcu'nun konuşmasının ardından Sanatçı Hasan Sağındık "Ben Hep Seni Düşünürüm, Selam Söyle, Adı Güzel Kendi Güzel Muhammed, Bitsin Seninle, Yusuf Yüzlüler, Adamlar, Fetih Marşı, Çırpınırdı Karadeniz gibi birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Fetih Marşı ve Çırpınırdı Karadeniz'e dinleyenlerinde eşlik ettiği görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Sağındık Konseri Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement