"Harput Musikisi Yıldızlarını Onurlandırdı" - Son Dakika
Güncel

"Harput Musikisi Yıldızlarını Onurlandırdı"

"Harput Musikisi Yıldızlarını Onurlandırdı"

Finalistler, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından bilgisayarla ödüllendirildiler.

19.06.2012 17:00

Geçtiğimiz günlerde finali yapılan Harput Musikisi Yıldızını Arıyor isimli yarışma programının finalistleri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından bilgisayarla ödüllendirildiler.

Yarışma finalistleri Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle sohbet ettiler.

Ziyarette EFTUD Başkanı Bünyamin Eroğlu ile Belediye Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan da bulundu.

Harput Musikisi Yıldızını Arıyor yarışmasında finale kalan Erkan Öner ile Gamze Aras, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na minnettar olduklarını ifade ederek, bilgisayar hediyesi için de şükranlarını belirttiler.

EFTUD Başkanı Bünyamin Eroğlu, 12 hafta süren yarışmanın finalistleriyle Başkan Selmanoğlu'nu makamında ziyaret ettiklerini ifade ederek açıklamasında şunları belirtti:

"Harput Musikisine hizmet etmek ve bu müziği gelecek nesillere aktarmak adına Belediye Başkanımızın katkıları çok büyük oldu. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız bugün gençlerimizi bilgisayarla onure ettiler."

Elazığ'ın bir kültür ve sanat şehri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, gençlerin Harput Musikisine verdiği önemden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Selmanoğlu, yarışma finalistlerinin seslerinin de oldukça güzel olduğunu belirterek açıklamasında şunları söyledi:

"Gerçekten Harput Musikisine ve kültürüne büyük önem veriyoruz. Sevgili gençlerimize müziğimizi aşılamak adına bu tür yarışmalar düzenlenmektedir. Belediyemiz kültür hayatının içerisindedir. Bizlerin katkıları her zaman oldu, bundan sonra da devam edecek. Genç kardeşlerimiz 12 hafta boyunca birbirinden güzel eserler seslendirdiler. Şimdi 5 kardeşimize dizüstü bilgisayar hediyemiz olacak. Bilgisayarları güle güle kullanmalarını diliyor, tekrar kendilerine başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Harput Musikisi Yıldızlarını Onurlandırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement