Harlem Globetrotters Basketbol Grubu'dan Eğlenceli Gösteri - Son Dakika
Güncel

Harlem Globetrotters Basketbol Grubu'dan Eğlenceli Gösteri

Harlem Globetrotters Basketbol Grubu\'dan Eğlenceli Gösteri

Turkuazoo Akvaryum, ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

18.03.2014 14:54

TURKUAZOO AKVARYUM'DA

Basketbolun dünyadaki en önemli ikonu HARLEM'in iki ünlü basketbolcusu Flip White ve Moose Weekes "16 Mart Pazar günü" Turkuazoo'da hayranlarıyla buluştu. Turkuazoo'daki gösteriyi kaçıran ziyaretçiler ise nisan ayında FB Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek HARLEM gösterisini Turkuazoo biletlerini göstererek yüzde 20 indirimli olarak izleyebilme imkanına sahip olacak.

Forum İstanbul AVM'de yer alan Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo, 130 farklı ülkede 20.000'den fazla gösteri maçında spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren The Original Harlem Globetrotters oyuncularından Flip White ve Moose Weekes ile ziyaretçilerine müthiş bir gösteri sundu.

The Original Harlem Globetrotters'ın 20 Nisan Pazar günü FB Ülker Sports Arena'da gerçekleştirecekleri muhteşem gösterinin öncesinde Harlem Globetrotters'dan 2 oyuncu, Moose Weekes ve Flip White, Sancaktepe Spor Kulübü'nün genç oyuncularıyla bir araya gelerek basketbol topuyla birbirinden eğlenceli gösterileri sergilediler. Gösteri sonrasında dev akvaryumu gezen basketbolcular sualtı tünelinde köpekbalıkları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Turkuazoo ziyaretçileri 20 Nisan Pazar günü FB Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek The Original Harlem Globetrotters gösterisini Turkuazoo biletlerini göstererek %20 indirimli olarak Biletix gişelerinden alabilecek.

Pamela Anderson, Jodie Foster, William Baldwin, Sharon Stone gibi ünlülerin de fanatiği olduğu; tüm aile bireylerine, öğrencilere ve sporseverlere yönelik gösteri 20 Nisan Pazar günü saat 15.00'te, FB Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilecek. Yaklaşık 10 bini aşkın seyircinin izlemesinin beklendiği bu dev gösteriyi kaçırmamak için Turkuazoo ziyaretinizi şimdiden planlamayı unutmayın…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harlem Globetrotters Basketbol Grubu'dan Eğlenceli Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement