Hapı Yutmadan Mutlaka Okuyun! - Son Dakika
Güncel

Hapı Yutmadan Mutlaka Okuyun!

Hapı Yutmadan Mutlaka Okuyun!

Prof. Ahmet Rasim Küçükusta son kitabında, daha fazla ilaç satmak için tıp endüstrisinin uydurduğu büyük kolesterol yalanlarını deşifre ediyor.

09.04.2015 11:11

Bu kitabı okuduğunuz zaman kolesterol teorisinin nasıl yalanlarla dolu olduğuna, kalp krizi ve felçlerden korunmanın kolesterol teorisiyle değil sağlıklı hayat tarzıyla mümkün olabileceğine şüpheniz kalmayacak!

Gerçekten de son senelerde ilaç endüstrisiyle ruh ikizi gıda endüstrisi el ele verdi ve kısa zamanda tüm dünyada müthiş bir 'kolesterol fobisi' oluşturuldu. İnsanlar sistemli bir şekilde âdeta 'kolesterol manyağı' yapıldı. Kolesterol, kalp krizi ve inme gibi ölümcül kalp-damar hastalıklarının tek sebebiymiş gibi tanıtıldı. Önce "iyisi", "kötüsü" icat edildi, sonra "küçüğü", "ultra kötüsü" bulundu ve nihayet şapkadan "çirkini" çıktı.

Varsa kolesterol yoksa kolesterol! Tüm kalp krizi ve felçleri kolesterole ihale etmenin ise tek sebebi var: Kolesterol ilaçlarının (statinler) satışını artırmak.

Oysa Prof. Küçükusta, bizde de dünyanın birçok ülkesinde de bir numaralı ölüm sebebi olan kalp krizi ve felçleri önlemenin en etkili ve güvenilir yolunun sağlıklı hayat tarzı olduğuna inanıyor ve bunu savunuyor.

Ona göre, ilaç endüstrisi hâkimiyeti altındaki modern tıp ise sapasağlam insanlara hatta çoluk çocuğa bile "hap yutturma" derdinde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hapı Yutmadan Mutlaka Okuyun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement