Hanefi Bostan'dan Teröre Lanet - Son Dakika
Güncel

Hanefi Bostan'dan Teröre Lanet

Hanefi Bostan\'dan Teröre Lanet

Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, Ankara’da yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek terörü lanetledi.

11.10.2015 14:53

Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, Ankara'da yapılan saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek terörü lanetledi.

Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, 95 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin de yaralandığı terör saldırısını lanetledi. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Hanefi Bostan, "Başkentte Tren Garı önünde miting için toplanan binlerce vatandaşımızın arasında patlatılan bombalar 95 vatandaşımızın ölümüne, 48'i ağır olmak üzere 246 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştur. Başkent Ankara'da yaşanan bu patlama bir kez daha terörün etnik köken, çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını ortaya koymuştur" dedi.

Hanefi Bostan yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:

"Irkı, dili, dini, mezhebi olmayan terör yine birçok canı yakmış, ülkemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Türk Eğitim-Sen olarak nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyoruz. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. İnanıyoruz ki; ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır. Ülkemize, milletimize, birliğimize ve huzurumuza yönelen bu cani ve insanlık dışı saldırıyı kınıyor, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hanefi Bostan'dan Teröre Lanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement