Hamile Kadına İnanılmaz Dayak - Son Dakika
Güncel

Hamile Kadına İnanılmaz Dayak

Hamile Kadına İnanılmaz Dayak

Konya'da büfe işletmecisi ve iki arkadaşı, 6 aylık hamile kadını ve eşini tekme tokat dövdü.

12.02.2013 11:34  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da büfe işleten M.Ç.(31), İ.S.(37) ve Y.S.(43), iddiaya göre elektriklerinin kesilmesi üzerine, sorumlu tuttukları dükkan sahibi Erol Ş.(41) ile eşi 6 aylık hamile Sutlan Ş.'yi (36) dövdü. Yaralı çift, ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırgan 3 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi İnançlı Sokak'ta meydana geldi. M.Ç., İ.S. ve Y.S. elektriklerinin kesilmesi üzerine, iddiaya göre üst katta oturan dükkan sahibi Erol Ş.'ye, 'Elektrikleri niye kestin' diyerek tepki gösterdi. Ardından kiracı ile ev sahibi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi, Erol Ş.'nin üzerine saldırıp dövdü. Bu sırada Sultan Ş. de eşini kurtarmak için müdahalede bulundu. İddiaya göre 3 kişi, hamile kadına da saldırıp dövdü.

Yüzünden yaralanan ve kanlar içinde kalan Erol Ş. ile vücudunun çeşitli yerlerinde hafif sıyrıklar bulunan Sultan Ş., çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanstan indirilen Sultan Ş., gazetecilere, "6 aylık hamileyim. Biz dükkan sahibiyiz. Kiracılarımız yaptı" dedi. Tedavi altına alınan Ş. çifti ile Sultan Ş.'nin karnındaki bebeğinin durumunun iyi olduğu belirlendi. M.Ç., İ.S. ve Y.S. de polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamile Kadına İnanılmaz Dayak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement