HallArts'da Latin Rüzgarı Esiyor - Son Dakika
Güncel

HallArts'da Latin Rüzgarı Esiyor

HallArts\'da Latin Rüzgarı Esiyor

HallArts Nisan ayında sanatseverleri muhteşem konserler ve latin dansları ile buluşturuyor!

09.04.2013 10:17

İstanbul' un sanatla içiçe yaşayan özel semtlerinden Nişantaşı'nın yeni sanat, sergi ve performans merkezi Hallarts, Nisan ayında da sanatseverlere unutulmaz müzik ziyafetleri ve latin dans gecesi sunacak. Hallarts, Caz ve Türk klasik müzik dünyasının usta isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Nişantaşı'nın kalbinde yer alan The Sofa Hotel'in sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan yenilikçi ve özgün mekânı HallArts, etkinlik programına Nisan ayında hız kesmeden devam ediyor. Mart ayında ev sahipliği yaptığı ilk konserde Cihat Aşkın-Mehru Ensari, Tuluğ Tırpan Trio ve Çellistanbul gibi prestijli toplulukları aynı akşam sahnesinde buluşturan Hallarts; 19 Nisan Cuma akşamı verilecek ikinci konserde Türk klasik müzik dünyasının seçkin isimlerini ziyaretçileri ile buluşturacak.

Piyanist İbrahim Yazıcı, kemençeci Derya Türkan ve çellist Çağ Erçağ'dan oluşan grubun performansının ardından soprano Selva Erdener 19 Nisan Cuma akşamı HallArts'da izlenebilecek.

Sanatçılar, HallArts konserlerinin taşıdığı Doğu-Batı teması etrafında titizlikle oluşturdukları konser programında Doğu ve Batı klasik müzik dünyalarının seçkin eserlerini özgün halleri ve aranjmanlarıyla sunacaklar. Piyanist İbrahim Yazıcı, kemençeci Derya Türkan ve çellist Çağ Erçağ'dan oluşan grubun performansının ardından sahnede kalan İbrahim Yazıcı konserin ikinci yarısında soprano Selva Erdener ile birlikte performans sergileyecek. Konserin finalinde tüm sanatçılar sahneye çıkarak ''klasik jam session'' havasında geceyi coşkulu biçimde sonlandıracak.

Ayda bir kez, 'Hallarts' da yer alacak ''Conexion Latino'' etkinlikler zincirinin ikinci halkası ise 20 Nisan Cumartesi akşamı saat : 21:30 'da gerçekleşecek.

Latin Müzik ve Dans Dünyasında herzaman örnek ve kaliteli etkinliklere imza atan MUNDO LATINO dans okulu ve eğlence dünyasının farklı etkinliklerinin mimarı RECREATE, dans ve müzik severleri İstanbul'un en hip LATİN DANS gecesinde buluşturmaya hazırlanıyor. Dj. Mehmet Ceyhan ve Dj. Volkan Kayataş'ın enfes müzikleri ve birbirinden güzel showlar geceye renk katacak .

Kendilerine özgün tarzları  ile defalarca Türkiye Şampiyonluklarına isimlerini kazımış  Şenol & Nur çifti ( TRIO DANS –ANKARA) , son zamanların yükselen yıldızları Melisa-Cem ( ABDA-ISTANBUL) ve MUNDO LATINO DANS GRUBU ise yepyeni showlarıyla sahnede olacaklar.

Latin Danslarını bilmeyenler içinde etkinlik başlangıcında Mundo Latino dans okulu eğitmenleri tarafından ücretsiz "BACHATA WORKSHOPU" düzenlenecek.

"HallArts" tam anlamıyla bir "yaşam mekânı" olarak Nişantaşı'nın merkezinde misafirlerini ağırlıyor.

Konser programı:

Tarih :19 Nisan 2013 , Cuma

Saat : 20:00

E. Satie: "Trois Gymnopédies No. 1

A. Piazzolla: Tzigane Tango

J. S. Bach/C. Gounod: Ave Maria

C. Monteverdi: "Si dolce è'l tormento

J. S. Bach: Air

T. Erdener: Umutsuz aşka gazel, Gümüş ''Mankenin şarkısı'', Geçmiyor günler

Y. Tura: Ümitsiz

İ. Yazıcı: Ada sahilleriT. Erdener: Sen sen sen, Canım, Sabahın seherinde, Yarim senden ayrılalı, Ay gız, Laçin, Karahisar kalesi, Adio queridaM. N. Selçuk - T. Erdener: Beni kör kuyularda

M. Ravel: Ölü Bir Prenses için Pavan

Konser bileti:

Biletix 40 TL

Kapı satış , 50 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HallArts'da Latin Rüzgarı Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement