Halkın Başkanı Yusuf Uzun'a Vatandaşın İlgisi Büyük - Son Dakika
Güncel

Halkın Başkanı Yusuf Uzun'a Vatandaşın İlgisi Büyük

Halkın Başkanı Yusuf Uzun\'a Vatandaşın İlgisi Büyük

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ziyaret ettiği Kadınlar Matinası etkinliğinde kadınların büyük desteği ile karşılaştı.

13.03.2014 12:20

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ziyaret ettiği Kadınlar Matinası etkinliğinde kadınların büyük desteği ile karşılaştı. Yoğun programına devam eden Uzun, Yakuplu Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet etti ve Marmara Mahallesi'nde site ziyaretleri gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği 'Gelen Beylikdüzü'nü konuşalım' adlı kadınlar matinesine katıldı. Başkan Uzun'un büyük ilgi gördüğü programda kadınlara çekilişle çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'daki programda Nadide Sultan ile eğlenen kadınlar, konser salonunda ise şarkıcı Sezen ile coştu. Başkan Uzun programında kadınlardan büyük ilgi gördü, seslendirilen marş ve alkışlar eşliğinde uzun süre ayakta alkışlandı.

Başkan Uzun'a Büyük Tezahürat…

Yaptığı konuşmada Beylikdüzü'ne yaptığı hizmetler ve yeni projeleri açıklayan Başkan Uzun, kadınlardan Beylikdüzü'nün modern, temiz, yeşil, huzurlu bir ilçe olduğu belirterek destek istedi. 30 Mart seçimlerinde İstanbul'da Kadir Topbaş, Beylikdüzü'nde de Yusuf Uzun ile yola devam etmek istediklerini ifade eden kadınlar, büyük tezahüratlarla desteklerini dile getirdiler.
Kadınlar Matinesi'nde yapılan çekilişle bayan misafirlere bir umre, bir elektrikli fırın, 10 mamografi ve 10 kişiye spor salonundan 1 aylık üyelik hediye edildi. Programda konuşan AK Parti Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ve Belediye Meclis Üyesi adayları, kendilerini tanıttı ve partileri için vatandaştan destek istedi.

Vatandaşla Buluştu

Başkan Uzun daha sonra Yakuplu'da seçim otobüsüyle vatandaşı selamladı. Marmara Mahallesi SKM'de partilileriyle buluşan Başkan Uzun site ve ev sohbetlerine katıldı. Sık sık otobüsten inen Başkan Uzun, kahvehaneleri ve esnafları ziyaret etti, vatandaşlara karanfil dağıttı. Çocukları da unutmayan Başkan Uzun, onlara oyuncaklardan oluşan hediyelerini verdi.

Site Ziyaretlerinde Bulundu

Başkan Uzun, Marmara Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi; esnaf ziyareti yaptı. Başkan Uzun, esnaf ziyaretinin ardından, sırasıyla; Marmara Mahallesi Hanımeli Sitesi, Kardelen Sitesi ve Barış Mahallesi Kutlu Sitesi sakinleriyle buluştu. Toplantılarda ilçede yapılan ve devam eden projeler hakkında sorular soran vatandaşlar, Başkan Uzun'u gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı kutladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkın Başkanı Yusuf Uzun'a Vatandaşın İlgisi Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement