Haliliye Sofrası Bu Kez Vekil Sürücü'yü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Haliliye Sofrası Bu Kez Vekil Sürücü'yü Ağırladı

Haliliye Sofrası Bu Kez Vekil Sürücü\'yü Ağırladı

Şanlıurfa'da Haliliye İlçe Belediyesi tarafından her gün düzenlenen iftar programına bu kez AK Partili Vekil Hamide Sürücü konuk oldu.

07.07.2015 13:17

7 Haziran milletvekili seçimlerinin ardından Urfa'nın ilk başörtülü milletvekili olan AK Partili vekil Hamide Sürücü, Haliliye Belediyesi tarafından ramazan ayınca her gün kurulan iftar programına konuk oldu.

Haliliye Belediyesi'nin ramazan ayı nedeniyle kurduğu iftar ve sahur sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programının önceki günkü buluşmasına Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, yargı mensupları ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü de katıldı.

Rabia (Topçu) Meydanı'nda kurduğu iftar öncesi Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Başsavcı Kuş, masaları dolaşarak vatandaşlarla görüştü. İkili, görüştükleri vatandaşlara da iftar yemeği ikram etti.

Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı, ihtiyaç sahipleriyle birlikte iftar yapmanın kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. Hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür eden Başsavcı Kuş, "Sayın Başkanımıza bugün bize yaşattığı farklı bir iftar için teşekkür ediyoruz. Gerçekten bizim içinde son derece güzel bir iftar olmuştur. Halkın içerisinde ihtiyaç sahipleri ile birlikte iftar yapmak bize mutluluk vermiştir. Kendilerinin yemeklerini de dağıtma fırsatı yakaladık. Yemekler gerçekten çok sıcaktı ve çok güzeldi gerçekten. Bu anlamda bu hizmeti verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayından gerçekten bu büyük bir ihtiyaç. Bu ihtiyacı karşıladıkları için ve Allah rızası için çalıştıkları için kendilerine ben kendi adıma teşekkür ediyorum. 2 bin insan yemek yedi bu kolay değil 2 bin insana sıcak yemeği aynı anda verebilmek. Büyük bir hizmet, büyük bir gayret. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

DEMİRKOL: BU SOFRADA HERKESE YER VAR

Başkan Fevzi Demirkol ise iftar sofrasına tevazu gösteren Başsavcı Uğurhan Kuş ve yargı mensuplarına teşekkür ederek, "Alışılmış olduğu üzere bugün akşam yine meydanda iftar yemeğimizi, Haliliye Belediyesi'nin ikram ettiği iftar yemeğini halkımızla beraber yeme imkanı bulduk. Halkımızın içinde bulunduğu durumu ve bu durumun manevi havasını teneffüs etmek amacıyla bugün Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş Beyefendi ve yargı mensupları bizim misafirimizdi. Kendileri tevazu gösterdiler. Soframıza teşrif ettiler ve ayrıca halkımıza kendi elleri ile yemek dağıttılar. Bu teşrifleri için tevazuları için Sayın Uğurhan Kuş Beyefendi'nin şahsında tüm yargı mensuplarına bu tevazuları için teşekkür ediyorum. Bu manevi havayı birlikte teneffüs ettiğimiz için de bize bu imkanı sağladığı için de cenabı hakka şükürler ediyorum" diye konuştu.

SÜRÜCÜ: HALKIMIZIN SORUNLARINI DİNLEME FIRSATI BULDUK

Programa katılarak sahur sofrasına misafir olan vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Sürücü ise halkın taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Sahurun ardından açıklama yapan Milletvekili Sürücü, Başkan Fevzi Demirkol'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sahurda değerli Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'un düzenlemiş olduğu sahur programında, değerli sendika başkanlarımız ve halkımızla bir aradaydık. Halkımızın sorunlarını dinledik. Onlarla birlikte olduk. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a bu güzel davetinden ve hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum, kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Haliliye Sofrası Bu Kez Vekil Sürücü'yü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement