Hale Caneroğlu ve Eda Taşpınar Markafonik Aşka Tutuldu! - Son Dakika
Güncel

Hale Caneroğlu ve Eda Taşpınar Markafonik Aşka Tutuldu!

Hale Caneroğlu ve Eda Taşpınar Markafonik Aşka Tutuldu!

Türkiye'nin en çok sevilen özel alışveriş kulübü markafoni'nin reklam filmi, ünlü oyuncu Hale Caneroğlu ve moda ikonu Eda Taşpınar'ı buluşturdu.

20.09.2011 10:59

Şıklığı reklam filminde de elden bırakmadıkları gözlenen iki ünlü, çekimlerde neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.

Ünlü isimlerle yaptığı kampanyalarla ses getiren, Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni bu kez de reklam filmi için sevilen oyuncu Hale Caneroğlu ve moda ikonu Eda Taşpınar ile bir araya getirdi. Stil sahibi iki ünlü, "markafonik aşk" temalı reklam filminde iki yakın arkadaşı canlandırıyor.

markafoni için kamera karşısına geçen Hale Caneroğlu da şu açıklamayı yaptı: "Bir alışveriş sitesinin reklam filmi için rol teklifi aldığımı duyduğumda "Lütfen markafoni olsun!" dedim. Çünkü markafoni, yaşam tarzıma, moda ve alışveriş tutkuma en güzel ve en eğlenceli şekilde cevap veriyor. Ayrıca çekimlerde de çok eğlendim. Mini sit-com tadında bir çekim oldu. Eda'yla tanışmak ve çalışmak da çok keyifliydi. Alışveriş benim için bir ritüel gibidir. Tadını çıkara çıkara, emin olduğumda, mutlu ve heyecanlı bir ruh haliyle yapmayı arzu ettiğim, bana özel bir aktivite. Bu ihtiyacıma ve tutkuma mükemmel bir şekilde karşılık veren markafoni markasıyla yollarımızın keşismesinden çok mutluyum. Artık bu tutkumu milyonlarla paylaşıyor olacağım."

Konuyla ilgili olarak, Eda Taşpınar ise şunları söyledi: "Filmin senaryosunu ilk gördüğümde çok eğleneceğimiz bir çekim süreci olacağını tahmin etmiştim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu! Aşk temalı harika bir film ortaya çıktı. Başta filmdeki rol arkadaşım Hale'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Her alışveriş bir aşk!

Moda ve yaşam tarzı sunan markafoni'nin reklam filminde markafoni'ye duyulan aşk işleniyor ve "Her alışveriş bir aşk" sloganı kullanılıyor. Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, sunduğu özel avantajlar, alışveriş keyfi ve kolaylığı, ürün çeşitliliği ve renkli kampanyaları nedeniyle Türkiye genelinde sayıları 3,5 milyonu bulan markafoni üyeleri tarafından çok seviliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hale Caneroğlu ve Eda Taşpınar Markafonik Aşka Tutuldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement