Hakkarili Kadın Gazetecinin "Kadın ve Zindan" İsimli Kitabı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hakkarili Kadın Gazetecinin "Kadın ve Zindan" İsimli Kitabı Çıktı

Hakkarili Kadın Gazetecinin "Kadın ve Zindan" İsimli Kitabı Çıktı

Hakkarili kadın gazetecinin cezaevinde yazdığı 218 sayfalık “Kadın ve Zindan/Kadın bir gazetecinin esareti” isimli kitabı piyasaya çıktı.

25.08.2014 16:44

Hakkarili kadın gazetecinin cezaevinde yazdığı 218 sayfalık "Kadın ve Zindan/Kadın bir gazetecinin esareti" isimli kitabı piyasaya çıktı.

Yaklaşık iki yıl önce "KCK operasyonları" kapsamında tutuklanarak iki yıl boyunca cezaevinde kalan ve daha sonra serbest bırakılan gazeteci Hamdiye Çiftçi'nin, "Kadın ve Zindan/Kadın bir gazetecinin esareti" isimli kitabı piyasaya çıktı. 218 sayfalık ve cezaevinde bulunan kadınların fotoğrafları ile desteklenen kitabın, tüm kitapevlerinde satışına başlandığı ve satışının iyi gittiği belirtildi.

Gazeteci Hamdiye çiftçi, "İkinci Adam Yayınları etiketiyle yayımlanan kitap 3 bölümden oluşuyor. İlk bölümde cezaevlerindeki kadın tutsakların öyküleri yer alıyor. İkinci bölümde anılarının yer aldığı kitabın son bölümünde ise fotoğraflar bulunuyor. Kitabın önsözünde Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, "KCK operasyonları" kapsamında gözaltına alınan ABD'li gazeteci Jake Hass, Alman tarihçi, çevirmen ve gazeteci Michel Knapp gibi isimlerin de imzası bulunuyor. Kitabım bir hafta önce tüm kitap evlerinde piyasaya çıktı ve satışlarının iyi gittiğini öğrendik" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkarili Kadın Gazetecinin 'Kadın ve Zindan' İsimli Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement