Hakkarili Kadın Futbolculardan Komutana Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Hakkarili Kadın Futbolculardan Komutana Ziyaret

Hakkarili Kadın Futbolculardan Komutana Ziyaret

TFF Kadınlar 2. Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Hakkarigücü futbol takımı oyuncuları, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'i ziyaret etti.

04.02.2014 13:40

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Hakkarigücü futbol takımı oyuncuları, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'i ziyaret etti.

Kulüp başkanı Hüseyin Adıyaman ve antrenör Tahir Temel ile kent merkezine 9 kilometre uzaklıktaki Otluca köyünde konuşlu Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına giden futbolcular, burada Tuğgeneral Muzaffer Sönmez'le sohbet etti.

Makamında kabul ettiği kadın futbolculara sporun güzelliğini anlatan Sönmez, "Spor, barış ve kardeşlik demektir. Hakkari'de çok yetenekli gençlerin olduğuna inanıyoruz. Elbette hepimiz bu gençlerimizi desteklemeliyiz. Bize düşen ne varsa desteğimizi esirmeyeceğiz" dedi.

Takım olarak maddi ve manevi açıdan büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten takım kaptanı Cemile Timur ise "Hakkari merkezde ev kiraladık. Oyuncularımızın çoğu il dışında çeşitli üniversitelerde öğrenim görüyor. Bu arkadaşlarımız müsabakalara geliş gidişlerinde ulaşım zorluğu çekiyorlar. Maç için birçok futbolcumuz il dışından gelmek zorunda. Sıkıntılara rağmen şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürüyoruz. Bizlere destek verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret anısına kulüp başkanı Hüseyin Adıyaman'a plaket veren Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, sporcularla yemek yedi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkarili Kadın Futbolculardan Komutana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement