Hakkari Valisi Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Esnaf Ziyaretinde

Hakkari Valisi Esnaf Ziyaretinde

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

04.09.2013 12:44

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir marketten alışveriş yapan Vali Kalkan, terzi dükkanında makineyle dikiş yaptı.

Son valiler kararnamesiyle Artvin'den Hakkari'ye atanan ve bir hafta önce göreve başlayan Vali Necmettin Kalkan, Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinin ardından bugün merkezdeki esnafı ziyaret etti. Vali Yardımcısı Cevat Uyanık ile birlikte tek tek işyerlerine giren Vali Kalkan, bir terzide makinenin başına geçip dikiş dikti. Gazetecilerin görüntü almasına izin vermeyen Vali Kalkan, eski mesleğinin terzilik olduğunu söyledi. Vali Kalkan, Hakkari halkını tanımaya çalıştığını belirterek, "Bugün çıkıp Hakkari esnafını ziyaret ettim. Onları tanımaya çalışıyorum. Benim eski mesleğim olan terzi dükkanını da ziyaret ettim. Hakkari çok güzel, insanları da sıcakkanlı. Burayı hep birlikte kalkındıracağız. Sürekli halkla iç içe olup onların sorunlarını dinleyeceğim" dedi.

Vatandaşlar Vali Kalkan'ın halkın arasına girerek dolaşmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sorunların böyle diyalogla çözülebileceğini söyledi. Vali Kalkan, ziyaretini bir marketten alışveriş yaparak tamamladı. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement