Hakkari İlk Defa Yürüyen Merdiven ve Bowling Salonuyla Tanıştı - Son Dakika
Güncel

Hakkari İlk Defa Yürüyen Merdiven ve Bowling Salonuyla Tanıştı

Hakkarili iş adamının açtığı yeni AVM ile, şehir halkı, yürüyen merdiven ve bowling salonuyla tanıştı.

21.09.2015 09:39  Güncelleme: 11:13

Hakkari'de ilk defa batı standartlarını aratmayan tam donanımlı içinde üç asansör, yürüyen merdiven, bowling ve sinema salonu ile ünlü giyim markalarının bulunduğu bir iş merkezi hizmete girdi.

HAKKARİ'NİN İKİZ KULELERİNİ DE AYNI İSİM YAPMIŞTI

Hakkari'deki birçok iş adamı batıya yatırım yaparken, Mehmet Seven kendi memleketine batıdaki standartları aratmayan 7 katlı ve içinde yürüyen merdiven, bowling, spor ve sinema salonunun bulunduğu Rüya adını verdiği bir iş merkezini hizmete açtı. İş adamı Mehmet Seven, 2010 yılında Çevreyolu Caddesi'nde bin 200 metrekare üzerinde 7 katlı bina inşa ederek Hakkari'de bir ilke imza atmıştı. Hakkari'nin İkiz Kuleleri adı verilen ve 4 yıl Hakkari Üniversitesi tarafından kullanılan bina, rektörlüğün yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte yeniden restore edilerek Rüya adı altında iş merkezine çevirdi. Yeni hizmete açılan iş merkezinin girişinde yürüyen merdiven, birinci kattan başlayarak üçüncü katına kadar iş yerleri, dördüncü katında bowling, çocuk oyun alanı, spor salonu, beşinci katında fitness salonu, altıncı katında resmi kurum ve yedinci katı sinema salonu olarak hizmet veriyor.

YÜRÜYEN MERDİVENİ İLK DEFA KULLANANLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Hakkari'de ilk defa içinde yürüyen merdiven, bowling ve sinema salonu bulunan bir iş merkezinin hizmete açıldığını belirten vatandaşlar, kendi ilini düşünerek modern bir iş merkezi hizmete açan iş adamına teşekkür etti. İş merkezine gelen bazı vatandaşlar yürüyen merdivene binmekte zorlanırken, bazıları yürüyen merdivenden geçip geçmeyeceklerinde kararsız kaldı. Çocuklar ise, yürüyen merdivenlerden ilk etapta zorlansalar da birkaç defa gelip giderek merdivenlerden geçmenin sevincini yaşadılar. Aileleri nezaretinde ilk defa bowling oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.



"ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZIN MEMNUN OLMASI"

İş adamı Mehmet Seven, Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek "Ben memleketimi çok seviyorum. Buradaki insanlarımız hizmetin en güzeline layıktır. Önemli olan halkımızın memnun olmasıdır. Hakkari'deki rüyamızı gerçekleştirdik. İş merkezinde yürüyen merdiven, 3 asansör, bowling salonu, sinema salonu, ünlü marka mağazaları bulunuyor." dedi.

Hakkari İlk Defa Yürüyen Merdiven ve Bowling Salonuyla Tanıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari İlk Defa Yürüyen Merdiven ve Bowling Salonuyla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • OSMAN: HARAM BÖYLE ŞEYLER HAİNLERE 24 8 Yanıtla
  • ahmet: hakkari guzel yerdir bende ordanim ordan biz teroris deyiliz 27 4 Yanıtla
  • fatih bey arsaci: Ne anlar bu kekolar 21 8 Yanıtla
  • MUŞLU: YARIN İKİ MOLOTOF ATARLAR BİTER 21 7 Yanıtla
  • MUSTAFA: insangibi dursanız yaşamanın nekadar rahat ve güzel olduğunu göreceksiniz ama nerde 21 3 Yanıtla
    abbas: Oglum eger Sende Orda yasasaydin yasamanin ne kadar zor oldugunu anlardin yuruyen merdiven Orda yirmi senedir var amasizin yeni haberiniz oluyor 3 2
  • Hatun kişi: masrafa yazık 18 6 Yanıtla
  • remzi: pkk bombalar 17 6 Yanıtla
  • malkocoglu: bunlar yolda yürümesini bilmeyen etek giyip poisi askeri taslayan yobazlar bowlingmiş alır o top u eve getirir bomba yapar bunlar 20 2 Yanıtla
  • Batmannli: akp anca doguda hapishane acsa 3 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement