Hakkari'de İftar Programı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de İftar Programı Yoğun İlgi Gördü

Hakkari\'de İftar Programı Yoğun İlgi Gördü

Hakkari Valiliğince düzenlenen programda, bir araya gelen yaklaşık bin kişi, iftarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

12.07.2014 00:46

Hakkari Valiliğince düzenlenen programda, bir araya gelen yaklaşık bin kişi, iftarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

Valilik bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan kurum amirlerini ve vatandaşları, Vali Yakup Canbolat karşıladı.

Açık havada müzik eşliğinde verilen iftar yemeğine katılan davetliler, mumlarla süslenmiş masalarda birbirleriyle sohbet ederek, kaynaşma imkanı buldu.

Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Yüce, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, hakimler, savcılar, kurum amirleri, kentin ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri, esnaf ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık bin kişinin birlikte iftar yapması renkli görüntülere sahne oldu.

Yemekte konuşan Vali Yakup Canbolat, verdikleri iftar yemeğinde ilde görev yapan yöneticiler, eşraf ile Hakkari'nin ileri gelenleri ve vatandaşlarla birlikte olmayı arzu ettiklerini söyledi.

Canbolat, "Valiliğimizin bu davetine vatandaşlarımız büyük teveccüh gösterdi. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu etti. Ramazan ayı büyük bir huzurla devam ediyor. Ramazan ayı hepimize huzur, mutluluk, sağlık ve esenlik getirsin. Hakkari, ramazandan sonra da inşallah huzurlu olacak. Allah huzuru hep birlikte yaşamayı bizlere nasip etsin" dedi.

İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani'nin okuduğu dualarla iftar programı sona erdi. Vali Canbolat, iftara katılanları uğurlayarak, hepsine teşekkür etti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de İftar Programı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement