Hakkari'de Halaylı Vergi Haftası Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Halaylı Vergi Haftası Kutlaması

Hakkari\'de Halaylı Vergi Haftası Kutlaması

Hakkari'de 2010 Yılı Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni, Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

26.02.2011 15:33

HAKKARİ'de 2010 yılı vergi rekortmenleri ödül töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Yemekte bir araya gelen vergi rekortmenleri ve defterdarlık çalışanları, Hakkari Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu ile birlikte Kürtçe şarkılar eşliğinde doyasıya halay çekerek gönüllürince eğlendi.

Hakkari Defterdalığı tarafından Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında bir otelde 2010 vergi rekortmenleri ödül töreni düzenlendi. Yemekli törene, Vali Yardımcıları Davut Sinanoğlu, Önder Bozkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Şen, Defterdar Mehmet Yazar ve defterdarlık çalışanları katıldı. Yemekten önce Defterdar Mehmet Yazar bir teşekkür konuşması yaparken, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu ise Hakkari'de giderlerin gelirlerin üzerinde olduğunu söyledi. Huzur ve barışla her şeyin üstesinden gelinebileceğine dikkat çeken Vali Yardımcısı Sinanoğlu "Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece vergiler de artacaktır" dedi.

Daha sonra kurumlar vergisinde ilk üçe giren İsmet Alkan, Sadrettin Güvener, İsmet Ölmez, gelirler vergisinde ise ilk üçe giren Erhan Töre, Cemal Sala ve Hikmet Yılmaz'a plaketleri protokol tarafından verildi. Plaket töreninin ardından Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, geceye katılanlarla birlikte Kürtçe şarkılar eşliğinde bol bol halay çekerek doyasıya eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Halaylı Vergi Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement