Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Arızaları Gidermeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Arızaları Gidermeye Devam Ediyor

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Arızaları Gidermeye Devam Ediyor

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcakların artmasıyla birlikte su ve kanalizasyon arızalarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Kentin coğrafi yapısı nedeniyle sık sık toprak kaymaları yaşandığından, belediye ekipleri sıcak havada mesai gözetmeksizin içme suyu ve kanalizasyon patlaklarının önüne geçmek için çaba sarf ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Merzan Mahallesi'nin içme suyu ihtiyacını sağlayan şebeke arızası giderilerek mahalleye yeniden su akışı sağlandı. Ayrıca Hakkari-Van kara yolu üzerindeki bir aileye ait su şebekesinin patlaması sonucu istinat duvarı zarar gördü ve ekipler hızla müdahale etti. Bir hafta içerisinde 32'ye yakın arızayı gideren ekipler, mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor.

28.07.2023 13:53

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcakların her geçen gün arttığı kentte su ve kanalizasyon arızalarını gidermeye devam ediyor.

Coğrafi yapısı nedeniyle toprak kaymalarının sık sık meydana geldiği kentte, belediye ekipleri sıcak havada mesai gözetmeksizin içme suyu ve kanalizasyon patlaklarının önüne geçmek için çaba harcıyor. Yapılan 4 günlük çalışma sonucunda Merzan Mahallesi'nin içme suyu ihtiyacını sağlayan şebeke arızası giderilerek mahalleye yeniden su akışı sağlandı.

Hakkari- Van kara yolu üzerindeki bir aileye ait su şebekesinin patlaması sonucu istinat duvarının zarar görmesi üzerine ekipler harekete geçti. Ekipler, güneşin altında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir hafta içerisinde 32'ye yakın arızayı gideren ekipler, mesai gözetmek sizin çalışmalarına devam ediyor. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Arızaları Gidermeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement