Hainler, Buse'nin Grubuna Saldırı - Son Dakika
Güncel

Hainler, Buse'nin Grubuna Saldırı

Hainler, Buse\'nin Grubuna Saldırı

İstanbul Halkalı'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kurduğu grup, terör örgütü yandaşlarının saldırısına uğradı.

01.07.2010 19:47

İstanbul Halkalı'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 17 yaşındaki Buse Sarıyağ'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kurduğu grup, terör örgütü yandaşlarının saldırısına uğradı. IP adresleri alınan kullanıcılar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Halkalı'da şehit olan Buse, hayatını kaybetmeden önce Facebook'ta 'O mas mavi gözlere bir kez olsun bakabilmek için nelerimi vermezdim ki' isimli bir gurup kurmuştu. Atatürk aşığı olan Buse'nin kurduğu grubun kullanıcı sayısı, genç kızın şehit edilmesinin ardından 150 binlere ulaştı. Şehitlere bile saygısı olmayan terör örgütü yandaşları, Buse'nin kurduğu bu grubu hedef aldı. Kimliği belirsiz kişiler Atatürk, şehitler ve Buse'ye hakaret içeren mesajlarla grup duvarına saldırdı. Saldırı mesajlarının ardından Bilişim Suçları Derneği harekete geçti. Hakaret içerikli mesaj gönderen kullanıcıların IP adreslerini tespit eden dernek, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hainler, Buse'nin Grubuna Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement