YUNAN ADALARINA KAÇMAYA ÇALIŞAN FETÖ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI - Son Dakika
Son Dakika Logo

YUNAN ADALARINA KAÇMAYA ÇALIŞAN FETÖ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

01.11.2021 16:44  Güncelleme: 17:01

İZMİR'in Selçuk ilçesinde, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan ve yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 6 kişi yakalandı.

İZMİR'in Selçuk ilçesinde, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan ve yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan 6 kişi yakalandı.

İzmir Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve MİT Başkanlığı'nın ortaklaşa çalışmasında, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle aranan ve aralarında meslekten ihraç edilen eski doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu 6 kişinin, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye hazırlandıkları belirlendi. Dün akşam saatlerinde Pananos sahiline gelen Y.Y., S.K., S.A., H.B., H.K.Y. ve M.A., bölgede konuşlanan ekipler tarafından gözaltına alındı. Jandarmaya götürülen şüphelilerin buradaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel YUNAN ADALARINA KAÇMAYA ÇALIŞAN FETÖ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI - Son Dakika


Advertisement