Güzelyurt'ta Yol Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Güzelyurt'ta Yol Çalışmaları Tamamlandı

Güzelyurt\'ta Yol Çalışmaları Tamamlandı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki Güzelyurt Kırsal Mahallesi'nde mahalle içi stabilize yol yapım çalışmaları tamamlandı.

12.06.2015 12:34

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe genelinde mevcut yol ağının iyileştirilmesi ve sorunlu yollara son vermek için yol yapım çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güzelyurt Kırsal Mahallesi'nde stabilize yol yapım çalışmasını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin geçtiğimiz günlerde Güzelyurt Mahallesi'nde başlattığı çalışma kısa sürede bitirdi. Kırsal mahallelerde vatandaşların yaşam şartlarının değiştirilmesi için çalışmalar da devam ediyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsalda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel: "Daha önce 50 yılda alamadığımız su olsun, yol olsun 1 senede hizmeti doğru yerden aldığımıza inanıyoruz. Bütün köylerimiz de merak etmesinler Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. İkisinden de faydalanmışız ikisi de yolumuzu yapmıştır" ifadelerini kullanırken ilçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

Belediye kırsal mahallelerden, Ulubağ, Dağ Eteği, Beyaz Kuyu Mezrası, Mehmetçik, Uluhan, Akdoğan, Yukarı İçkara, Aşağı İçkara, Yedikuyumahallelerinde ise stabilize ve kilitli parke döşeme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güzelyurt'ta Yol Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement