Güven Hafriyat, Hizmet Ağını Kobelco Ile Genişletti - Son Dakika
Güncel

Güven Hafriyat, Hizmet Ağını Kobelco Ile Genişletti

Güven Hafriyat, Hizmet Ağını Kobelco Ile Genişletti

Sakarya Güven Hafriyat, yakıt performansındaki memnuniyetlerinden dolayı ikinci kez Hasel İstif Makineleri Sakarya Bölge Satış müdürlüğünden aldığı Kobelco ile makine parkuru genişletti.

04.05.2015 13:46

Yakıt, hizmet ve servis memnuniyeti

Sakarya'da dört yıllık bir kuruluş olan Sakarya Güven Hafriyat'ın Şirket Müdürü Mustafa Çakar ile 30 yıldır bu sektörde olan Firma ortağı Nebi Karaoğlu; Kobeko marka iş makinesi almadan önce, firmalarında iki adet Ekskavatör olduğunu belirterek; Kobelco'nun yakıt performansından dolayı tercihlerini, yine 2. Kobelco'dan yana kullandıklarını dile getirdi. Sakarya Güven Hafriyat Şirket Müdürü Mustafa Çakar ve Firma ortağı Nebi Karaoğlu; Hasel İstif Makineleri Sakarya Bölge Müdürlüğü'nün satış sonrası verdiği hizmet ve servisinden dolayı da şirket olarak çok memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Sakaryalı hafriyatçılar ve müteahhitlerin ilgisi

Şirket hakkında bilgi veren Hasel İstif Makineleri Sakarya Bölge Satış Müdürü Haluk Alioğlu; "Sakarya Bölge Müdürlüğümüz şirketimiz için kritik öneme sahip. Kendi mülkümüz olan 5 dönüm arazi üzerine kurulu 2 bin 500 metrekare kapalı alanında showroom ve servis bölümleriyle sektör standartlarının çok üstünde bir hizmet sunuyoruz. Distribütörü olduğumuz Kobelco Ekskavatörler, Sakaryalı hafriyatçılar ve müteahhitler tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılanmıştır. Sakarya Güven Hafriyat firmasına 2. Kobelco SK 210 makinemizi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Düşük yakıt yüksek verimli ekskovatörlerimiz ile işletmelerin yakıt maliyetlerini ciddi oranda düşürüyoruz. Hızlı servis yedek parça anlayışımız ile de müşterilerimize uzun soluklu ve sağlıklı bir hizmeti sunuyor asıl önemli olanın makineyi sattıktan sonra olduğunu bilincindeyiz" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güven Hafriyat, Hizmet Ağını Kobelco Ile Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement