Gürsu'da Seçim Birlikteliği - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Seçim Birlikteliği

Gürsu\'da Seçim Birlikteliği

2014 yerel seçimlerine sayılı günlerin kaldığı bugünlerde, Gürsu' da, demokrasinin en güzel örneklerinden biri yaşandı.

25.01.2014 15:34

2014 yerel seçimlerine sayılı günlerin kaldığı bugünlerde, Gürsu' da, demokrasinin en güzel örneklerinden biri yaşandı. Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş' ın önderliğindeki Gürsu protokolü, seçime katılacak belediye başkan adayları ve parti başkanlarıyla bir araya geldi.

Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Gürsu Jandarma Komutanı H. Şakir Duran, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yücelboy, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz' dan oluşan Gürsu protokol üyeleri, seçim sürecine ilişkin olarak parti başkanları ve belediye başkan adaylarıyla görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Seçim sürecinin sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya; Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı' nı temsilen Seçim İşleri Başkanı Mustafa Tuna, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Cavit Kaya, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Seçmen Ergene, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Suat Ermiş, Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Bülent Tunci ile AKP Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yıldız, MHP Belediye Başkan Adayı Maksut Kaya, CHP Belediye Başkan Adayı İlyas Kaleş ve SP Belediye Başkan Adayı Salih Kocatepe katıldı.

Seçimin Gürsu' ya hayırlı olmasını dileyen Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, seçim sürecinin, yasalar kapsamında, Gürsu' ya yakışır şekilde, huzur ortamında yaşanmasını dilediklerini ifade etti.

Adaylara hayırlı olsun temennisinde bulunan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Gürsu' nun gelişmesi için gerçekleştirilecek tüm güzel projelere, gönülden destek olmaya devam edeceğini vurgulayarak,"Görev sürem boyunca yürüttüğümüz hizmetlere destek veren herkese teşekkür ederim. Seçim sürecinin ilçemiz için hayırlı olmasını dilerim"dedi.

Toplantı sonunda, partilerin ilçe başkanlarına Kaymakam Aktaş, partilerin Gürsu Belediye Başkan adaylarına da Başkan Özcü tarafından çiçek hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Seçim Birlikteliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement