Gürsel Tekin, Bağcılar'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gürsel Tekin, Bağcılar'da Esnafı Ziyaret Etti

Gürsel Tekin, Bağcılar\'da Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Bağcılar'da esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

21.03.2014 18:46

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Bağcılar'da esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağcılar Meydanı'nda seçim otobüsüyle halkı selamlayan Tekin, vatandaşlarla el sıkışıp sorunlarını dinledi. Partisinin Bağcılar Belediye Başkan adayı Muhammet Çakmak'la seçim çalışmaları kapsamında ilçede esnaf ziyareti yapan Tekin, gündemle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

AK Partili eski 4 bakan hakkındaki fezlekelerde bazı fotoğraf ve belgelerin yer aldığını kaydeden Tekin, "Bu belgelerde ne ararsan var. Tam bir bit pazarı. Belgenin içine bakın, Kadıköy'de Osmanağa Mahallesi'nde bit pazarında ne varsa, orada da o var. Bütün yolsuzluk argümanlarının tamamı var. Para kasaları, paralar, alışlar verişler, otopark girişleri, kuryeler. Aklınıza ne gelirse" diye konuştu.

Tekin, İstanbul'u çok iyi bildiğini, kentin Bağcılar ve Ümraniye gibi göç almış ilçeleri olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

"Burası ortalama 1 milyona yakın yurttaşımızın yaşadığı bir yer. Sosyal yaşam adına hiçbir şey yok. Önümüzdeki günlerde kentsel dönüşüm olacak. Bu iktidar döneminde buranın hala kaderi değişmiş değildir. Bağcılar neden bir Bakırköy, Kadıköy, Beşiktaş, Ankara'nın Çankaya'sı olmasın. Zaman zaman 'CHP'nin projesi nedir?' diye soruluyor. CHP'nin projesi 'önce insan'dır. İnsanın olmadığı hiçbir yerde projenin anlamı yoktur. İnsan odaklı proje olur." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gürsel Tekin, Bağcılar'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement