Günleri Kaydedin! - Son Dakika
Güncel

Günleri Kaydedin!

Günleri Kaydedin!

Edebiyat söyleşilerimizin Mart ayı konuğu: Mine Söğüt.

26.02.2013 11:23

Deneme, hikaye, roman, söyleşi vb. türde yayımladığı eserleriyle ulusal ve uluslar arası alanda geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan genç ve başarılı yazar Mine Söğüt, 1 Mart'ta edebiyat severlerle buluşuyor.

Tarih: 1 Mart 2013

Saat: 19.30

*Etkinlik ücretsizdir.

Can Dündar'la ölümünün 50. yılında Nazım Hikmet'i anıyoruz!

Nazım Hikmet'in ölümünün 50. yılı olması dolayısıyla, yönetmenliğini Can Dündar'ın yaptığı, müziklerinin Fazıl Say'a ait olduğu ve şiirlerinin Genco Erkal'ın sesiyle yeniden hayat bulduğu Nazım Hikmet belgeselini izliyoruz.

Can Dündar'ın da katılacağı belgesel gösteriminin ardından ardından, Bedia Ceylan Güzelce'nin moderatörlüğünde kendisiyle bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Tarih: 3 Mart Pazar

Saat:15.00

*Etkinlik ücretsizdir.

Ars Electronıca Animasyon Festivali 8-11 Mart tarihleri arasında  CerModern'de!

Uluslararası Dijital Sanatlar ve Medya Kültürü Platformu olan ARS ELECTRONICA, her yıl düzenlediği festivali ve PRIXARS Siber Sanatlar yarışmasıyla dünyanın her tarafından binlerce başvuruyu değerlendirmektedir.

CerModern ve Avusturya Kültür Forumu, 2012 PRIXARS Yarışmasının ödüllü seçkilerini 4 gün sürecek bir gösteri programıyla 8-11 Mart tarihleri arasında izleyiciyle buluşturacak.

Tamamı ücretsiz olacak gösterim programı her gün saat 11:00-18:00 saatleri arasında CerModern'in Konferans Salonunda izlenebilecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Günleri Kaydedin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement