Güngören Şehitlerini Andı - Son Dakika
Güncel

Güngören Şehitlerini Andı

Güngören Şehitlerini Andı

İki Yıl Önce Hain Terör Saldırısı Sonucu 18 Şehit Veren Güngörenliler, Bu Akşam Düzenlenen Programla Anıldı.

28.07.2010 12:14

Güngören Belediyesinin, olayın yaşandığı Menderes Caddesi'nde şehitler anısına yaptırdığı 'Anıt Havuz'un açılışının da gerçekleştiği programa, şehit yakınları yanı sıra yüzlerce ilçe sakini ile yerel yöneticiler ve siyasiler katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Güngören Belediye Başkanı Ş.Yücel Karaman'ın konuşmasıyla başlayan anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Özellikle havuz başında toplanan acılı anne, baba, kardeş ve diğer mağdur aile fertlerinin, her şehidi temsilen ayrı ayrı yapılan fıskiyeleri adeta hasret giderircesine eline yüzüne sürmeleri gözyaşlarına neden oldu.

Şehit yakınları ve İlçe Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu'nun konuşmalarının ardından tören, okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla sona erdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Kemal Kurt ve AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever ile Belediye Başkan Yardımcıları Murat Kavak ve Fatih Özçiçek'in de katıldığı törenin ardından, Güngörenliler ve şehit yakınları, Anıt Havuz'un etrafında toplanarak bir kez daha şehitlerini yad etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güngören Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement