Güney: Erdoğan En Büyük 2.Devrimci - Son Dakika
Güncel

Güney: Erdoğan En Büyük 2.Devrimci

Güney: Erdoğan En Büyük 2.Devrimci

Ergenekon Davasının kilit isimlerinden Tuncay Güney, Başbakan'ın en büyük 2.devrimci olduğunu savundu.

09.02.2013 12:35  Güncelleme: 12:50

Türkiye kamuoyunu uzun süre meşgul eden Ergenekon Davasının kilit isimlerinden Tuncay Güney, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Skytürk 360 kanalında katıldığı Şimdi Söz Sizde adlı programda Güney, şaşırtıcı cesur ifadeleriyle şaşırttı. Bilindiği gibi Ergenekon Davasında doğrudan ne sanık ne de tanık olan Güney, şüpheli sanık sıfatıyla davaya çağrılmıştı. yurt dışında olduğu için bütün süreci dışarıdan takip eden Güney, Ergenekon Davası da dahil; pek çok konuda sıradışı açıklamalarda bulundu. Ergenekon Davası'nın kaçınılmaz olduğunu belirten Tuncay Güney, 'Birilerinin düğmeye bastığını, kim ya da hangi hükümet olursa olsun bunun yapılması gerektiğini söyledi

BAŞBAKAN EN BÜYÜK 2. DEVRİMCİDİR

Güney, Başbakan; Recep Tayip Erdoğan'la ilgili sözlerinde: Erdoğan'ın Atatürk'ten sonraki en büyük devrimci olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın, Ergenekon ve daha başka pek çok konuda cesur adımlar ve değişiklikler yaptığını söyleyen Güney, 'Bir sonraki aşama başkanlık aşamasıdır, bunu bütün dünya kabul ediyor' diye tamamladı sözlerini.

Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bir devrimci olduğunu fakat Atatürk zamanında teknolojinin bu kadar gelişmemiş olduğunu belirten Güney; 'Atatürk daha şanslıydı çünkü muhalefet yoktu, Başbakan ister kabul edin ister etmeyin gelmiş geçmiş en büyük ikinci devrimcidir.' dedi.

ÇOCUKLARINIZI ASKERE GÖNDERMEYİN

Ordu ve askerilik hakkında da konuşan Güney, anne babalara çocuklarınızı askere göndermeyin telkininde bulundu. Göndermeme gerekçesi olarak; 20 yaşında genç bir delikanlının askere gittikten 3 gün sonra şehit olduğunu söylerken, oysa göndermezlerse devletin profesyonel ordu kurmak zorunda kalacağını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Güney: Erdoğan En Büyük 2.Devrimci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement