Gümüşhane'nin 95'inci Kurtuluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'nin 95'inci Kurtuluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

Gümüşhane\'nin 95\'inci Kurtuluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü törenle kutlandı.

15.02.2013 14:04

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü törenle kutlandı.

Gümüşhane Vali Vekili Armağan Önal, İl jandarma Komutanı Albay Serhat Önder ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın valilik önünde Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan törenler Zafer Meydanı'nda devam etti. Törene, Ak Parti Gümüşhane milletvekilleri Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir gazi, Vali Vekili Önal'a çiçek verirken, bir şehit babası da Jandarma Komutanı Alb. Önder'e Türk Bayrağı sundu. Bir şehit abisi de Belediye Başkanı Canlı'ya kentin anahtarını verdi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, "Başta ulu önder Atatürk'ün aziz hatırası olmak üzere kurtuluşumuzun mimarı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, saygı ile anıyorum. Bu gün bizler şehitlerimizin eşsiz fedakarlığı sayesinde yaşıyoruz. Türk Milleti bu mücadeleyi bin kez daha tekrarlamaya muktedirdir" dedi.

Kurtuluş günü nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon, resim ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye ve madalyalar verilmesinin ardından tören halk oyunları gösterisi ile son buldu. - Gümüşhane/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'nin 95'inci Kurtuluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement