'Gül Ailesi' - Son Dakika
Güncel

'Gül Ailesi'

\'Gül Ailesi\'

Kayserili Üçüzlere, 'Hayrünnisa', 'Abdullah' ve 'Gül' İsmi Verildi

04.12.2010 11:48  Güncelleme: 11:49

KAYSERİLİ Sibel ve Ömer Akkaya çifti, üçüz bebeklerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşinden esinlenerek, 'Hayrünnisa', 'Abdullah' ve 'Gül' adlarını verdi.

Talas İlçesi'ndeki Mevlana Mahallesi'nde oturan ve Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada muhasebeci olarak çalışan Ömer ile bankacı eşi Sibel Akkaya, 29 Kasım pazar günü özel bir hastanede dünyaya gelen 2'si kız, 1'i erkek üçüz bebeklerine Kayserili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'den esinlenerek, 'Abdullah Efe', 'Hayrünnisa Eylül' ve 'Gül Ezgisu' adlarını verdi. 'Gül' çiftinin ad ve soyadını taşıyan üçüzler, nüfüs müdürlüğüne kayıt olup, nüfüs cüzdanlarına kavuşacak.

Üçüz bebeklerin dedesi,oto galerecisi Ertan ve ev kadını babaanne Ayşe Akkaya, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşinin örnek Türk ailesi tablosu çizdiğini söyledi. Dede Ertan Akkaya, şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanımızın Kayserili oluşu ve herkese örnek Türk ailesi olması nedeniyle torunlarımıza onların isimlerini verdik. Oğlum ve gelinim de bu fikri destekledi. Üçüz torunlarımızın ileride 'Gül ailesi' gibi örnek olmasını ve onların kültüründe yetişip, okuyarak vatanlarına yararlı birer evlat olmalarını diliyoruz."

Ertan Akkaya, torunu 2 yaşındaki Doğukan'a, üçüz kardeşlerin geleceğini, gelinlerinin hamileliğin 4'üncü ayında duyduklarını daha sonra isimleri belirlediklerini belirterek, "İnşallah isimleri gibi aile yaşantıları ve kaderleri de Cumhurbaşkanımıza benzer. Torunlarım da okur, memlekete, millete Kayserili Cumhurbaşkanımız gibi hayırlı, uğurlu ve yararlı insanlar olurlar" diye konuştu.

Oktay ENSARİ-Demet ÖZTÜRK/KAYSERİ, (DHA)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Gül Ailesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement