"Gücümüzü Halkın Teveccühünden Alıyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Gücümüzü Halkın Teveccühünden Alıyoruz"

"Gücümüzü Halkın Teveccühünden Alıyoruz"

AK Parti Gaziemir Merkez Seçim Bürosu, zaman zaman şiddetini arttıran yağmura karşın partililerin yoğun katılımıyla açıldı.

17.02.2014 10:40

AK Parti Gaziemir Merkez Seçim Bürosu, zaman zaman şiddetini arttıran yağmura karşın partililerin yoğun katılımıyla açıldı. AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, kendisine ithal başkan adayı yakıştırması yapanlara, "Hakkımızda bu yorumları yapanlar Gaziemir'e ne vermişler? Bir yerde bin yıl kalsanız ama hiçbir şey vermeseniz bunun ne anlamı olabilir?" dedi.

"Gücümüzü halkın teveccühünden alıyoruz"

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış'ın Gaziemir Abdullah Arda Meydanı'ndaki Merkez Seçim Bürosu, Arnavutluk Adalet Entegrasyon ve Birlik Partisi (PDIU) Genel Başkanı Shpetim Idrizi, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün tarafından açıldı.

Seçim bürosunun açılışına katılanlara teşekkür eden AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, "Bizim hakkımızda ithal başkan adayı, 2,5 ay önce Gaziemir'e taşındı diye konuşanlar var. Ben Gaziemir'de 10 yıldır belediye meclis üyesi olarak hizmet veriyorum. Evime burada açtığım işyerimden ekmek götürüyorum. Bir yerde bin yıl kalsanız yaşasanız hiçbir şey vermezseniz bunun bir anlamı var mı?" diye konuştu.

Baykalmış sözlerini şöyle sürdürdü;

"10 yılını Gaziemir'de geçirmiş bir kardeşiniz olarak buranın sıkıntılarını ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Bizim bu yolda tek gayemiz hizmettir. Bu emanet milletin teveccühü ile bize geçtiğinde var gücümüzle çalışacağız. Kapı kapı dolaşmamız gerekiyor. Milletin hayatını güzelleştirmek, çocuklarımızın geleceği için çok çalışacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız. Bu yolda hepimizin sorumluluğu ve vebali çok büyük. Sizden isteğim birlik ve beraberliğimizi yıkılmaksızın hep beraber tesis etmemizdir. Arnavutluk'tan gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekilleri ile İzmir Milletvekilimiz Rıfat Sait'e katılımlarından dolayı, bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum."

TİRAN KENTİ KARDEŞ ŞEHİR OLACAK

Baykalmış ayrıca Arnavutluk'ta gelen ve kendisine destek veren Arnavutluk Adalet Entegrasyon ve Birlik Partisi (PDIU) Genel Başkanı Shpetim Idrizi'ye teşekkür ederek belediye başkanı seçildiğinde ilk iş olarak Tiran kenti ile kardeş şehir olacaklarını söyledi.

Açılış öncesi selamlama konuşması yapan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, yağan yağmura rağmen açılışa katılanlara teşekkür ederken genel başkanları Erdoğan'ın sevdiği şarkıya göndermede bulunarak "Beraber yürüdük bu yağmurda, beraber ıslandık yağan yağmurda" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait de yaptığı kısa konuşmada İzmir'de artık AK Parti kadrolarının hizmete geleceğini söyledi. Sait "Kerem kardeşimizi siz Gaziemirlilere emanet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gücümüzü Halkın Teveccühünden Alıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement