Göz Göre Göre Kaza! - Son Dakika
Güncel

Göz Göre Göre Kaza!

Göz Göre Göre Kaza!

Kamyonlardan Dökülen Çamur Yüzünden Kayganlaşan Yolda Kaza Meydana Geldi.

18.12.2010 07:01  Güncelleme: 08:13

Çağlayan Meydanı'nın yapımında çalışan hafriyat kamyonlarının taşıdığı çamur E-5 karayolunu kaplayınca kaza geliyorum dedi. *Kamyonlardan dökülen çamur yüzünden kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı

E-5 Karayolu, Okmeydanı mevkiinde saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre İstanbul - Edirne istikametinde 34 SPE 28 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Mehmet Karakaş (20), Çağlayan meydanındaki yol yapım çalışmasının hafriyatını taşıyan kamyonlardan yola dökülen çamur nedeniyle direksiyon hkimiyetini kaybedip, önce bariyere daha sonra da Ahmet Ceyil'in (45) kullandığı 34 AC 0294 resmi plakalı minibüse çarptı.

Otomobilde bulunan Hamdullah Turgut (19), Gökay Belkovan (20), Ezel Gül ve Damla Zeynep Şen kazada yaralanırken, çevreden geçen araçlarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Vakıf Gureba Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından savaş alanına dönen E-5 karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan E-5 karayolu kazaya karışan araçların çekilmesiyle normale döndü. Polis kaz ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göz Göre Göre Kaza! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement