Göreve Yeni Başlayan Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Göreve Yeni Başlayan Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi

Göreve Yeni Başlayan Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne merkezi atama ile yerleşen ve göreve başlayan memurlara yönelik oryantasyon eğitim programı düzenlendi.

29.09.2013 11:12  Güncelleme: 11:11

Et ve Süt Kurumu tarafından yeni atanan memurlara oryantasyon eğitimi verildi. Kurumu tanıtmak ve kurumsal süreçlere adaptasyon sağlanması amacı ile gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programına katılan personele; Kurumun iş ve işlemlerinin tanıtımı, memuriyet görev ve sorumlulukları, protokol kuralları, kurumsal organizasyon, kişisel gelişim, halkla ilişkiler ve iletişim konularında eğitim veriliyor.

Sincan Kombina Müdürlüğü Tesisleri'nde düzenlenen hizmet içi eğitim programının açılışına Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Remzi Zor, İnsan Kaynakları ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanı Ahmet Kalkan ve şube müdürleri katıldı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu açılış konuşmasında; çok okuyan, araştıran, sürekli kendini yenileyen, teknolojiye hakim, nitelikli, genç ve dinamik personel profilinin kurumsal kaliteyi artıracağını ifade etti. Görevlerine yeni başlayan memurlara başarılar dileyen Genel Müdür İsmail Kemaloğlu "Kurumumuz eğitim çalışmalarına büyük önem vermektedir. Hedefinize ulaşmak ve hayatta başarılı olabilmek için pes etmeden çalışmalı, çok okumalı, her gün kendinizi yenilemelisiniz. Bilgi ile kuşanmak, bilgi ile hayata ve olaylara hükmetmek, hayattınızda kalıcı tesirler bırakacaktır" dedi.

28 personelin katıldığı, beş gün sürecek oryantasyon programında teknik gezi ve incelemeler de yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göreve Yeni Başlayan Memurlara Oryantasyon Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement