Gop'ta Öcek Tiyatrosu Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Gop'ta Öcek Tiyatrosu Büyük Beğeni Topladı

Gop\'ta Öcek Tiyatrosu Büyük Beğeni Topladı

Gaziosmanpaşa'da Yıldırım Öcek Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kim Öle, Kim Kala?" adlı oyun Gaziosmanpaşalı'ları kahkaya boğdu.

23.05.2012 11:34

Gaziosmanpaşa'da Yıldırım Öcek Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kim Öle, Kim Kala?" adlı oyun Gaziosmanpaşalı'ları kahkaya boğdu. Oyuncuları yüksek performanslarından dolayı kutlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "İlçede sürekli oyun sergileyecek bir tiyatronun oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlediği, Yıldırım Öcek Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kim Öle, Kim Kala ?" adlı iki perdelik komedi oyunu ilk olarak protokol davetliler eşliğinde Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu, Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Aynı evi paylaşan huysuz ihtiyar bir baba ile oğlunun kişilik çatışması ekseninde geçen oyunda seyirciler kahkahalara boğuldu. Aile birliğinin kaybolmasıyla bir evde yaşanabilecekleri özetleyen ince mesajlarda taşıyan oyun konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Ünlü tiyatrocu Yıldırım Öcek, oyunu yönetmenin yanısıra sahnede gösterdiği oyunculuk performansıyla da seyircilerden büyük alkış aldı. Oyunda Öcek'in yanısıra Oğuz Oktay, Merih Fırat, Tolga Öz, Zuhal Öztürk, Yavuz Ketenci, Ali Güren, Hamza Yapıcı ve Zülfikar Yazgaç gibi Türk tiyatrosunun değerli oyuncuları yer aldı. Tiyatronun ilçedeki ikinci gösterimi ise, 22 Mayıs Salı günü Mevlana Anadolu Lisesi, Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Öcek Tiyatrosu'nu "aile birliği" gibi son derece değerli bir konuyu işleyen oyunlarında gösterdikleri performans nedeniyle kutladığını belirterek, "İlçede sürekli oyun sergileyecek bir tiyatronun oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gop'ta Öcek Tiyatrosu Büyük Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement