Gop'ta Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

Gop'ta Dünya Kadınlar Günü

Gop\'ta Dünya Kadınlar Günü

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.

08.03.2013 11:43

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personele bir kahvaltı verdi. Başkan Erol, belediyenin bugün ulaştığı noktada çizdiği başarılı performansın arkasında kadın çalışanların katkısının son derece büyük olduğunu belirterek, "Tüm kadınlarımızın bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadın personele bir kahvaltı verdi. Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, belediye başkan yardımcıları ve tüm kadın personelin katıldığı ve son derece neşeli geçen kahvaltıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,

kadını güçlü olan toplumların çağdaş kalkınmada da son derece güçlü konumda olduğuna, yaşanan bu çağda artık farklı gelenek, görenek ve değer yargılarının ve bunların yol açtığı olumsuzluklardan arınmış bir kadın yaklaşımının hayata geçirilmesinin şart olduğuna dikkat çekti. Başkan Erol, "Kadının dünyasında başta annelik şefkati olmak üzere duygusallığın son derece önemli bir yeri olmasının yanında, kadınlarımızın tüm dünyaya katacağı çok şeyler vardır. Kadını güçlü olan toplumlar çağdaş kalkınmada da son derece güçlü konumdadırlar. Türkiye'nin çağdaş toplumlar seviyesine ulaşmasında kadınların hak ve özgürlüklerini kısıtlama ve baskı olmaksızın kullanabilmeleri ve kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi şarttır. Yaşadığımız bu çağda artık farklı gelenek, görenek ve değer yargılarının ve bunların yol açtığı olumsuzluklardan arınmış bir kadın yaklaşımının hayata geçirilmesi şarttır. Ülkemizde de bu yönde, kadın hakları konusunda son derece önemli adımlar atılmaktadır. Bu duygularla hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Erol, kahvaltı sonrası kadın personele günün anısına hediyeler verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gop'ta Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement