Gop Gönül Sofralarını Bu Kez Kırklareli'nde Kurdu - Son Dakika
Güncel

Gop Gönül Sofralarını Bu Kez Kırklareli'nde Kurdu

Gop Gönül Sofralarını Bu Kez Kırklareli\'nde Kurdu

Gaziosmanpaşa Belediyesi Ramazan aylarında bir gelenek haline getirdiği Gönül Sofraları'nı bu kez ilçede yaşayan 16 bin Kırklareli'nin memleketinde gerçekleştirdi.

17.08.2012 11:18

Gaziosmanpaşa Belediyesi Ramazan aylarında bir gelenek haline getirdiği Gönül Sofraları'nı bu kez ilçede yaşayan 16 bin Kırklareli'nin memleketinde gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofralarını bu kez ilçede yaşayan 16 bin Kırklareli'nin memleketlerinde, Kırklareli Valilik Meydanı'nda kurdu. Valilik Meydanı'nda gerçekleştirilen Komşuluk İftarı'na Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ile 3 bine yakın vatandaş katıldı. Komşuluk iftarının verildiği Kırklareli'ye gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ikindi namazını burada kıldıktan sonra iftar saatine kadar Kırklareli sokaklarında dolaşarak halkla selamlaştı. Başkan Erol, esnaf ziyaretinde bulunarak herkesi iftara davet etti. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ilgiyle izlendi.

İftardan önce konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "Hepinize dostlarınızdan, akrabalarınızdan selam getirdim. Artık burası bizim için bir kardeş diyarı sizlerde bizim için kardeşsiniz. Türkiye'nin gelişmesi, birliği ve beraberliği için bu tablo önemli. Bu tablo Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin göstergesidir. Bizler bu beraberliğin bozulmaması için Atalarımızın, dedelerimizin bize bıraktığı bu ülkeyi sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde muhafaza etmek için elimizden gelen ne varsa hep birlikte yapacağız. Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum. Allah milletimize, askerlerimize, ordularımıza kuvvet versin diyorum. Hepinizin şimdiden Ramazan Bayramını kutluyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum "dedi.

Konuşmasının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin'e bir tablo hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gop Gönül Sofralarını Bu Kez Kırklareli'nde Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement