Gop Gençlik Merkezi'nden Yeni Kurslar - Son Dakika
Güncel

Gop Gençlik Merkezi'nden Yeni Kurslar

Gop Gençlik Merkezi\'nden Yeni Kurslar

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin bünyesinde kurulu olan Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi farklı branşlarda verdiği kurs sayısını 9'a çıkardı.

18.05.2012 12:57

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin bünyesinde kurulu olan Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi farklı branşlarda verdiği kurs sayısını 9'a çıkardı. Her alanda donanımlı gençler yetiştirmek için yaptıkları çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "İlerleyen süreçte bu kursların sayısını daha da arttırarak sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

Eğitim alanında açtığı kurslarla gençlere hobi ve meslek alanında önemli katkılar sağlayan

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bünyesinde kurulu Gençlik Merkezi ve Bilgi evi'ne gelen istekleri dikkate alarak, verdiği kurs sayısını 9'a çıkardı. Yeni dönemde verilecek ingilizce, tiyatro, satranç, fotoğrafçılık, resim, diksiyon, gitar, bağlama ve keman dallarındaki kurslardan yararlanmak isteyenler kayıt yaptırabilecek.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, her alanda donanımlı gençler yetiştirmek için yaptıkları çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Gençlerimizin bilgi dağarcıklarına katkı yapmak ve ilgi duydukları alanda yetiştirmek üzere düzenlenen kurslara gösterilen ilgiden çok memnunuz. Son olarak eklenen kurslarla birlikte Gençlik Merkezi'miz yeni döneme 9 ayrı alanda gençlerimize kurs verecek. İlerleyen süreçte bu kursların sayısını daha da arttırarak sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

Kurslardan yararlanmak isteyenler kayıtlar için 0212 453 54 69 ile 0212 564 63 12 numaralı telefonlardan bilgi alıp, kayıt yaptırabilecekler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gop Gençlik Merkezi'nden Yeni Kurslar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement