Gönül Sofraları'nda Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Gönül Sofraları'nda Ramazan Coşkusu

Gönül Sofraları\'nda Ramazan Coşkusu

Gaziosmanpaşa Belediyesinin 'Gönül sofraları' adıyla yola çıkan sokak iftarları hız kesmeden devam ediyor.

23.07.2013 10:08  Güncelleme: 10:16

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 'Gönül sofraları' adıyla yola çıkan sokak iftarları hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi'nde gerçekleşen iftarda, birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Mevlana Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı yanında binlerce Gaziosmanpaşalının katılımıyla gerçekleştirdiği gönül sofraları sokak iftarında, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol da yer aldı. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ilgiyle izlenirken, vatandaşlar kurulan iftar sofrasını evlerinde pişirdikleri yemeklerle zenginleştirdi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. Gaziosmanpaşa Belediye bahçesinde iftar sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri ise çocuk ramazan eğlenceleriyle başladı. Etkinlikler; animasyon ekibi gösterileri, çocuk oyunları, taklit show ve yarışmalarla sürerken, etkinliklere katılan çocuklar Ramazan coşkusunu doya doya yaşadılar.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Mevlana Mahallesi'nde gerçekleştirilen sokak iftarında orucunu açtıktan sonra boğaz turuna katılarak, boğazda iftarlarını açan Gaziosmanpaşalılarla da sohbet etme imkanı buldu.

"ÇEKİLİŞLE UMRE HEDİYESİ KAZANILACAK"

Mevlana Mahallesi, Mevlana Camii'nde ise Ömer Döngeloğlu'nun sohbeti ilgiyle dinlendi. Ayrıca, Gaziosmanpaşalıların İslamiyet ve Ramazan ayıyla ilgili her türlü sorularına cevap bulabilecekleri 'Sorun, Söyleyelim' programında Yusuf Kavaklı, konuk oldu. Bir sohbet havasında geçen programda Yusuf Kavaklı'ya soru soranlar arasından 2 çift, Kadir Gecesi özel programında yapılacak çekilişle Umre hediyesi kazanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gönül Sofraları'nda Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement