Konya'daki Gölette Boğulan 3 Genç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Konya'daki Gölette Boğulan 3 Genç Toprağa Verildi

Konya\'daki Gölette Boğulan 3 Genç Toprağa Verildi

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde serinlemek için girdikleri gölette boğularak yaşamını yitiren 3 kişi memleketlerinde toprağa verildi.

11.08.2013 15:27  Güncelleme: 20:51

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde serinlemek için girdikleri gölette boğularak yaşamını yitiren Kaan Tüfekçi (19), Yunus Aydın (19) ve Bekir Boğa (18) memleketlerinde toprağa verildi.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında ilçeye bağlı Gökçehüyük Köyü'ndeki gölette meydana geldi. Konya Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi Yunus Aydın ve sınıf arkadaşı Kaan Tüfekçi ile Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü son sınıf öğrencileri Bekir Boğa ve Ahmet Mert Bayram yüzmek ve serinlemek amacıyla Gökçehüyük Köyü'ndeki gölete gitti. Yüzme bilmeyen Ahmet Mert Bayram kıyıda kalırken Kaan Tüfekçi, Bekir Boğa ve Yunus Aydın suya girdi. 3 arkadaş gölete girdikten kısa süre sonra gözden kayboldu. Kıyıda bekleyen Ahmet Mert Bayram durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, balık adamlarla birlikte kaybolan 3 arkadaşı aramaya başladı. Yaklaşık 5 saat süren arama çalışmaları sonrası 3 arkadaşın cesetlerine ulaşıldı. Cesetler yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABASI İLAÇLA DURABİLDİ

Hastanede yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan Bekir Boğa Seydişehir'deki Ulu Kapı Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kızılcalar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Bekir Boğa'nın babası Ahmet Boğa yakınlarının yardımı ile ayakta dururken, sakinleşmek için ilaç içti. Ölen gencin halasının oğlu Mutallip Balta ise "Dün 2 motositletle serinlemeye gittiklerini öğrendik ve bu acı olayı duyduk. Allah hepimize sabır versin" dedi.

Boğulan Yunus Aydın'ın memleketi Seydişehir'in Tepecik Köyü'nde, Kaan Tüfekçi'nin de Konya'da sabah saatlerinde toprağa verildiği belirtildi. - Seydişehirkonya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'daki Gölette Boğulan 3 Genç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement