Gölcük'te Zincirleme Trafik Kazası: 40 Araç Birbirine Girdi! - Son Dakika
Güncel

Gölcük'te Zincirleme Trafik Kazası: 40 Araç Birbirine Girdi!

Gölcük\'te Zincirleme Trafik Kazası: 40 Araç Birbirine Girdi!

Gölcük'te buzlanma sonucu yaşanan zincirleme kazada 40 araç birbirine girdi. 16 kişinin yaralandığı zincirleme kazada karayolu çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.

31.12.2015 19:36  Güncelleme: 20:10

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde buzlanma sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 40 araç birbirine girdi. Kazada yaralanan 16 kişi tedavi altına alındı.



YOL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza saat 17.45 sıralarında, Gölcük Değirmendere Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Buzlanma nedeniyle araçların kayması sonucu ard arda kazalar yaşandı.

Yalova istikametinde yaşanan kazalar nedeniyle 40 araç birbirine çarparken yol ulaşıma kapandı. Yol savaş alanına dönerken polis ekipleri kazaya müdahalede ederek ambulans istedi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilerek yaralılara müdahalede bulundu.

16 KİŞİ YARALANDI

İtfaiye ekipleri ise yaralıları araçlardan çıkardı. Yaralanan 16 kişi kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yalova istikameti ulaşıma kapanırken, trafik ekipleri, ambulans ve kurtarma ekiplerinin çalışması için İzmit istikameti de ulaşıma kapatıldı. Yolun ulaşıma açılabilmesi için kaza yapan araçların yol kenarına çekilmesi ve kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.



KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı kazada 40 aracın birbirine çarptığını belirterek, "Yoldaki buzlanma nedeniyle 40 araç birbirine girdi. Bu araçlar içerisinde TIR, otobüs, otomobil ve kamyonetler bulunuyor. Yaralanan 16 kişi Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölcük'te Zincirleme Trafik Kazası: 40 Araç Birbirine Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Kerbıj: BAŞKANLIK SİSTEMİ GELDİĞİNDE TÜRKİYE DÜNYA NIN EN GÜÇLÜ SÜPER GÜCÜ OLCEK....DÜŞÜNMEDEN EVET DİYİN 2 14 Yanıtla
    keçeli: İnsanlar ölmüş onuda siyasete alet ediyorsunuz.defolun gidin 7 1
  • Gray: Tabi gerekli onlwmlwri almayın sonra buzlanma deyin.Avrupada 6 ay kıs olan yerler var onlarda neden yok böyle seyler. 6 4 Yanıtla
  • SUNGUR: BAŞKANLIK SİSTEMİ TÜRKİYE MİLLETİNE ARTIK FARZ OLDU....DÜNYA GÜCÜ OLMA YOLUNDA BAŞKANLIĞA EVET EVET EVET 0 9 Yanıtla
  • millet : her yerimizden cehalet fışkırıyor 8 1 Yanıtla
    millet : duruma göre hazırlık yapmayan, önlemini almayan, adam sendecilik, boş vermişlik, kural tanımayan vb şeylerle hareket eden bir milletiz 1 0 Akt: Cehalet olan ne sen hangi haberi okudan hangi habere yorum yaptın ? 0 1 millet : gelişmiş ülkelerde kurallar kanun gibidir ve bunları, belli bir otoriteye gerek kalmadan halk uygular, sahip çıkar 0 0
  • .: beter olsunlar. 0 9 Yanıtla
  • garbo: Tirlari trafikten men etsinler.bak bakalım bi daha kaza oluyor mu. 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement