Gölbaşı'nda Karla Mücadele Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda Karla Mücadele Seferberliği

Gölbaşı\'nda Karla Mücadele Seferberliği

Gölbaşı Belediye Başkan Vekil Mehmet Atak, karla mücadele için araç ve gereçleri seferber ettiklerini söyledi.

29.02.2012 11:50

Yoğun kar yağışından etkilenen yolların açılması çalışmalarına katılan Gölbaşı Belediye Başkan Vekil Mehmet Atak, karla mücadele için araç ve gereçleri seferber ettiklerini söyledi.

Yoğun kar yağışı Ankara'da olduğu gibi Gölbaşı'nda da etkili oldu. hayatı felç etti. Bir çok mahalle yolunun trafiğe açılması çalışmalarına katılan Gölbaşı Belediye Başkanvekili Mehmet Atak, Velihimmetli'de yolda kalan araçların kurtarılması çalışmalarına katıldı. giderken yolda mahsur kaldı, kurtarma çalışmalarına katıldı.

ARAÇLAR SEFERBER EDİLDİ

Yoğun kar yağışı sonucu Gölbaşı merkez dışındaki birçok mahallenin yolu kapanırken, Gölbaşı Belediyesi araç ve gereçlerini seferber etti.

Velihimmetli Mahallesi'nde çömlek ve desti imalatı yapan işyerinin tavanı çöktü ve maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gitmek için makam aracıyla yola çıkan Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atak, Velihimmetli Mahallesi'nde yolda kalan araçları iterek yolun açılmasına destek verdi.

Gölbaşı'nın simgelerinden desti imalathanesinin yeniden faaliyete geçirilmesi için belediyenin gerekli desteği vereceğini belirten Atak, "Belediye olarak karla mücadele için araç ve gereçleri seferber ettik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda Karla Mücadele Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement